Loading...

Hvad er fodlæsning? 

Fødderne er koblet op på Neptun-energien og et astrologisk perspektiv og dermed det, der ikke umiddelbart er synligt, men bestemmer din vej. 
 
Fodlæsning er at læse formen på dine fødder, længden af tæerne, linierne, farverne, hudernes små detaljer- alt det, der er specielt for netop dine fødder. Der ligger mange følelser gemt i tæerne, men også resten af foden, som jeg får øje på, når jeg som fodlæser nærlæser dine fødder. Fodlæsning er helt nyt i Danmark, hvor vi ikke er vant til at få læst fødder. Men lige så vel som man kan læse hænderne, kan man læse fødderne. 
 
En fodlæsning viser dine fødder, som de er: fantastiske!
Dine fødder viser nemlig din personlighed og dit potentiale. Og om du lever i overensstemmelse med den, du virkelig er - din sjæl. Om du udlever de mål, ønsker og drømme, du har. Og de fortæller dig, når der er noget galt, når du trækker dig tilbage, resignerer, ikke får sagt, hvad du føler og tænker eller går i en forkert retning på din livsvej.
Kort sagt: de er dine bedste guides til selv-udvikling.
 
 

 

Jeg læser dine fødder ❤️

For at få et godt billede af, hvordan du har det her-og-nu, starter vi med, at du tegner en blindtegning af dine fødder. Her taler din underbevidsthed nemlig direkte igennem din tegning.
Så læser jeg dine fødder og fortæller dig om det, jeg ser og giver dig råd og vejledning i forhold til fodproblemer som knyst og hælspore. Jeg går bag om den følelse, der ligger bag din problematik og behandler årsagen med conversiologisk fodbehandling. Du får også gode punkter til selvbehandling og aktivering af din energi. For dine fødder er din jordforbindelse og giver dig direkte adgang til din energi. 
 
 
 
 
 

Fodbehandling hos Nanas behandling

 

Online fodlæsning

Dine fødder er fantastiske guides og giver dig adgang til din egen indre visdom. De fortæller om din personlighed og dit potentiale. Om du lever i overensstemmelse med den, du virkelig er. Din sjæl ❤️
Når du kommer på afveje eller ikke når i mål med dine ønsker og drømme, så kan dine fødder vise dig vej tilbage til dig selv.
 
Synes du, det lyder spændende med en fodlæsning. Men bor ikke lige i nærheden. Ja, så har du nu mulighed for at få en online fodlæsning. Den foregår ved, at du sender billeder af dine fødder til mig. Hvis du har et fodproblem, må du gerne beskrive det. Vi aftaler et tidspunkt, hvor jeg læser dine fødder for dig - online med "zoom", hvor vi kan se hinanden og tale sammen. Det er nemt, for jeg sender dig et link, som du klikker på. Det får du:
  • en læsning af dine fødder, incl vejledning og spørgsmål på i alt 30 min
  • jeg fortæller dig om din personlighed og dit potentiale. Det, der er dig indeni. Din sjæl. Og om du udlever dit potentiale
  • jeg giver dig vejledning i forhold til det, jeg ser. Fx i forhold til fodproblemer. 

 

 

 

Sådan gør du - online

Når du har besluttet dig for, at du gerne vil bestille en fodlæsning, sender du billeder af dine fødder til mig enten på mobil 25210675 eller messenger (Nana Michelsen) eller mail:[email protected] Du må gerne skrive, hvis du har et fodproblem. Book en tid online her.
 
Det er vigtigt, at billederne er rimeligt skarpe (mobilfoto plejer at være fint). Tag et billede
-ovenfra, begge fødder + gerne et med tydelige negle (uden neglelak er bedst)
-fra fodsålen med begge fødder
-fra fodsålen, hvor tæerne er tydelige på begge fødder
-hvis du har et fodproblemer, så et billede af problem-området.
Se billederne nedenunder for, hvordan billederne kan se ud
 
   
 

Blindtegning

 
EN BLINDTEGNING AF DIN FOD er en nem måde at komme i kontakt med din egen indre visdom ✨
Fordi du bruger din underbevidsthed og intuition får du et klart billede af det, du står i her og nu. Eller svar på et spørgsmål, der optager dig i øjeblikket eller vejledning til at træffe et valg...
Og så er det MEGA SJOVT at kunne mærke dig selv eller rettere dit højere selv, der guider dig og ønsker det bedste for dig.
 
Jeg læser din blindtegning clairvoyant og tolker ud fra linierne, du har tegnet.
 

Sådan gør du:

  • stil dig til rette med papir og blyant/farveblyant og et hårdt underlag under papiret, som du fx kan sætte fast med klips eller lærerens tyggegummi. Tag strømperne af, så du har bare tæer.
  • Kig og vælg den fod, du gerne vil tegne. Du sætter den valgte fod op på en stol, så du kan se den godt. Du har papir og underlag i hånden. Foden skal IKKE på papiret, men være på stolen.
  • Kig KUN på foden, medens du tegner omridset af hele foden på papiret, som du har i hånden. Tegn i eet hug. Så du må ikke kigge på tegningen og heller ikke løfte blyanten. Tegn fra hælen op til storetå – alle tæer – ned igen og slut ved hælen. HUSK at du ikke må se på tegningen for lige at ”gøre det ordentligt”. Det er vigtigt, at det er ”blindt”, fordi det er din underbevidsthed, der guider dig. Se videoen med, hvor jeg viser, hvordan du gør.

Du behøver ikke at være kreativ for at lave en blindtegning. Bare tegn lige så stille og roligt. Så bliver tegningen bedst.

Skriv fornavn og dato på tegningen. Tag et billede og send til [email protected] eller til Nana Michelsen på messenger eller som sms til tlf 25210675. 
Book en tid til online læsning nedenunder. Du får tilsendt et link til din online læsning.
 
Her viser jeg dig, hvordan du tegner en blindtegning af din fod
 
 
Læsning af din blindtegning foregår online.
 
Hvis du ønsker at give et gavekort kan du betale med mobilepay på 86048 og sende en sms til tlf 25210675 med din mail eller maile til [email protected] Så sender jeg dig et gavekort. 
 
 
  

 

 

Smagsprøve på en fodlæsning

Her kan du høre mig læse fødder på "Vild med dans"-deltageren Umut i podcasten

Helt væk med Hemmingsen

(lyt med fra 14 min 03 sek)

 

  
 

Facebook-gruppe -

Jeg læser dine fødder ❤️

Hvis du er vild med fødder og synes, fodlæsning er spændende, er du meget velkommen i min facebook-gruppe Jeg læser dine fødder ❤️

 

Priser - fodlæsning

Fodlæsning og behandling med conversiologie
Fodlæsning og behandling af problematikker, 60 min - 800 kr. 
Fodlæsning og behandling med energi-boost, 70 min - 875 kr.
Fodlæsning deluxe med ekstra tid til
dybdegående behandling af
fodproblematikker og gode råd og vejledning, 90 min - 950 kr.
Online fodlæsning,                                                 30 min - 450 kr. 
Blindtegning, inkl. et spørgsmål                           15 min - 250 kr.
 
GAVEKORT
Alle læsninger kan gives som gavekort. Betal først for det valgte gavekort til min mobilepay 86048 og skriv dit mobilnummer + mail-adresse i kommentarfeltet. Så sender jeg dig gavekortet. Dejlig nemt.
 
Ved køb af 3-turs klippekort gives 10% rabat.
 
Bemærk: København-tillæg på 100 kr. pga udgifter for lokale, rejse, overnatning. Tak for din forståelse❤️
 

Booking 

 

 

 

Fodbehandling hos Nanas behandling

 

Nanas behandlings nyhedsmail

Har du lyst til at få mine fedeste øvelser til skulder,

kæbe, nakke og andet godt til din krop?

Så tilmeld dig min nyhedsmail. 

Tak for dig.