Loading...

Hvad er fodlæsning? 

Fødderne er koblet op på Neptun-energien og et astrologisk perspektiv og dermed det, der ikke umiddelbart er synligt, men bestemmer din vej. 
 
Fodlæsning er at læse formen på dine fødder, længden af tæerne, linierne, farverne, hudens små detaljer- alt det, der er specielt for netop dine fødder. Der ligger mange følelser gemt i tæerne, men også resten af foden, som jeg får øje på, når jeg som fodlæser nærlæser dine fødder. Fodlæsning er helt nyt i Danmark, hvor vi ikke er vant til at få læst fødder. Men lige så vel som man kan læse hænderne, kan man læse fødderne. 
 
En fodlæsning viser dine fødder, som de er: fantastiske!
Dine fødder viser nemlig din personlighed og dit potentiale. Og om du lever i overensstemmelse med den, du virkelig er - din sjæl. Om du udlever de mål, ønsker og drømme, du har. Og de fortæller dig, når der er noget galt, når du trækker dig tilbage, resignerer, ikke får sagt, hvad du føler og tænker eller går i en forkert retning på din livsvej.
Kort sagt: de er dine bedste guides til selv-udvikling.
 

En fodlæsning hos Nanas behandling findes som:

30 min fodlæsning er en læsning, som du kan opleve i min klinik eller online. Jeg fortæller dig om, hvad jeg i fodlæsningen ser om din personlighed, dine muligheder, og hvad din sjæl ønsker sig for dig. Desuden ridser jeg et øjebliksbillede op for dig og kan stille ind på et enkelt spørgsmål vha en blindtegning af din fod. 

60 min fodlæsning og behandling foregår i min klinik. Vi starter med blindtegning og læsning af den, hvor jeg giver dig et billede af din situation her og nu. Det, du står i og hvis du er i dilemma stiller jeg (kanaliseret) ind og giver dig råd og vejledning i forhold til det. Jeg læser dine fødder og fortæller dig om din personlighed, dine muligheder og de talenter, du har og din sjæls hemmelige ønsker. Desuden får du conversiologisk fodbehandling, hvor dine fødder bliver afbalanceret, hvis du har et fodproblem.

90 min fodlæsning deluxe er til dig, der vil forkæle dig selv med en dybdegående fodlæsning, dejlig fodwellness i form af fodbad og behandling med duftende olier. Du får en læsning af din blindtegning, hvor jeg stiller ind på din situation her og nu og kan hjælpe dig med råd og vejledning ved at stille ind på spørgsmål eller dilemmaer, som du har. Jeg læser dine fantastiske fødder og fortæller dig om din personlighed, dit potentiale og dine talenter og hvordan du forvalter dine muligheder. Og sætter det i forhold til der, hvor du står i øjeblikket. Hvordan du går den vej, der er din – hvor du laver omveje. Og fortæller dig om det, du virkelig ønsker dig – din sjæls hemmelige ønsker. Sådan så du kan føle dig løftet, få forløst følelsesknuder, der kan sidde i dig og forhindre dig i at nå dine mål. Du får også et dejligt velduftende fodbad og behandling af dine fødder – blidt og afbalancerende. Så der er tid til fordybelse i forhold til det, jeg har set i læsningen og evt problematikker, du har. Så deluxe fodlæsning giver dig mere fordybelse i fodlæsningen, nærvær, behandling af følelser og problematikker i fødderne. Den foregår i klinikken.  

 

 

Fodlæsning online eller telefon

Dine fødder er fantastiske guides og giver dig adgang til din egen indre visdom. De fortæller om din personlighed og dit potentiale. Om du lever i overensstemmelse med den, du virkelig er. Din sjæl ❤️
 
Når du kommer på afveje eller ikke når i mål med dine ønsker og drømme, så kan dine fødder vise dig vej tilbage til dig selv.
 
SÅDAN GØR DU
 • book en tid
 • send billeder til min mobil tlf 25210675 + skriv om du ønsker fodlæsning online eller telefon
 • du kan også sende billeder til min mail nami2222@hotmail.com
 • jeg ringer dig op til den aftalte tid eller sender dig et link til online møde med zoom

 

BOOK EN TID TIL ONLINE/TELEFON FODLÆSNING

 

 
DET FÅR DU:
 • en læsning af dine fødder, incl vejledning og spørgsmål på i alt 30 min
 • jeg fortæller dig om din personlighed og dit potentiale. Det, der er dig indeni. Din sjæl. Og om du udlever dit potentiale
 • jeg giver dig vejledning i forhold til det, jeg ser. Fx i forhold til fodproblemer.
 • du kan få svar på et spørgsmål, der optager dig eller et dilemma, du er i

 Velkommen til en fodlæsning af dine fantastiske fødder - online eller telefon  

 

Billederne til online eller telefon fodlæsning

 
Det er vigtigt, at billederne er rimeligt skarpe (mobilfoto plejer at være fint). Tag et billede
-ovenfra, begge fødder, hvor du står op + man kan se dine negle tydeligt (uden neglelak er bedst)
-fra fodsålen med begge fødder. Lig gerne på sofaen med benene lidt ud over kanten, så det bliver afslappet
-fra fodsålen, hvor tæerne er tydelige på begge fødder
-hvis du har et fodproblemer, så et billede af problem-området.
Se billederne nedenunder for, hvordan billederne kan se ud
 
   

 

BOOK EN ONLINE ELLER TELEFON FODLÆSNING

 

 
 
 
 

Fodlæsning i klinikken ❤️

Når du kommer til Nanas behandling, består fodlæsningen af blindtegning, selve fodlæsningen og conversiologisk fodbehandling. 

Blindtegning
 
For at få et godt billede af, hvordan du har det her-og-nu, starter vi med, at du tegner en blindtegning af dine fødder. Her taler din underbevidsthed nemlig direkte igennem din tegning.
 
Fodlæsning
 
Jeg læser dine fødder, dvs. tegnene i dine fødder som en slags kode. Et hemmeligt sprog, som jeg afkoder for at danne mig et billede af de følelser, der ligger bag. Jeg læser din personlighed, ser dine talenter, dine muligheder og dine små hemmeligheder. Alt det, der gør dig til dig. Igennem læsningen afdækkes også det, din sjæl ønsker sig for dig. Og dermed arbejdes med forløsning af blokeringer. Sådan så du kan gå DIN vej frit.
 
DET FÅR DU:
 • en læsning af dine fødder, incl vejledning og spørgsmål
 • jeg fortæller dig om din personlighed og dit potentiale. Det, der er dig indeni. Din sjæl. Og om du udlever dit potentiale
 • jeg giver dig vejledning i forhold til det, jeg ser. Fx i forhold til fodproblemer.
 • blindtegning, der fortæller om din situation her og nu + du kan få svar på et spørgsmål, der optager dig eller et dilemma, du er i
 • conversiologisk behandling ved 60, 70 og 90 min deluxe læsning

 Velkommen til dig og dine fantastiske fødder ❤️

 
Nanas fodbehandling
 
Efter selve læsningen af dine fødder, giver jeg dig råd og vejledning i forhold til fodproblemer som knyst og hælspore. Jeg går bag om den følelse, der ligger bag din problematik og behandler årsagen med conversiologisk fodbehandling.
Du får også gode punkter til selvbehandling og aktivering af din energi. For dine fødder er din jordforbindelse og giver dig direkte adgang til din energi. 

 

Fodbehandling

 

BOOK FODLÆSNING I SEPSTRUP

 

 

Book fodlæsning i Hillerød

 

 

 

Blindtegning

 
EN BLINDTEGNING AF DIN FOD er en nem måde at komme i kontakt med din egen indre visdom ✨
Fordi du bruger din underbevidsthed og intuition får du et klart billede af det, du står i her og nu. Eller svar på et spørgsmål, der optager dig i øjeblikket eller vejledning til at træffe et valg...
Og så er det MEGA SJOVT at kunne mærke dig selv eller rettere dit højere selv, der guider dig og ønsker det bedste for dig.
 
Jeg læser din blindtegning clairvoyant og tolker ud fra linierne, du har tegnet.
 

Sådan gør du:

 • stil dig til rette med papir og blyant/farveblyant og et hårdt underlag under papiret, som du fx kan sætte fast med klips eller lærerens tyggegummi. Tag strømperne af, så du har bare tæer.
 • Du sætter venstre fod op på en stol, så du kan se den godt. Du har papir og underlag i hånden.
 • Foden skal IKKE på papiret, men være på stolen.
 • Kig KUN på foden, medens du tegner omridset af hele foden på papiret, som du har i hånden. Tegn i eet hug. Så du må ikke kigge på tegningen og heller ikke løfte blyanten. Tegn fra hælen op til storetå – alle tæer – ned igen og slut ved hælen. HUSK at du ikke må se på tegningen for lige at ”gøre det ordentligt”. Det er vigtigt, at det er ”blindt”, fordi det er din underbevidsthed, der guider dig. Se videoen med, hvor jeg viser, hvordan du gør.

Du behøver ikke at være kreativ for at lave en blindtegning. Bare tegn lige så stille og roligt. Så bliver tegningen bedst.

Skriv fornavn og dato på tegningen. Tag et billede og send til nami2222@hotmail.com eller til Nana Michelsen på messenger eller som sms til tlf 25210675. 
Book en tid til online læsning nedenunder. Du får tilsendt et link til din online læsning.
 
Her viser jeg dig, hvordan du tegner en blindtegning af din fod
 
 
Læsning af din blindtegning foregår online.
 
Hvis du ønsker at give et gavekort kan du betale med mobilepay på 86048 og sende en sms til tlf 25210675 med din mail eller maile til nami2222@hotmail.com. Så sender jeg dig et gavekort. 
 
 
  

 

 

Smagsprøve på en fodlæsning

Her kan du høre mig læse fødder på "Vild med dans"-deltageren Umut i podcasten

Helt væk med Hemmingsen

(lyt med fra 14 min 03 sek)

 

  
 

Facebook-gruppe -

Jeg læser dine fødder ❤️

Hvis du er vild med fødder og synes, fodlæsning er spændende, er du meget velkommen i min facebook-gruppe Jeg læser dine fødder ❤️

 

Priser - fodlæsning

Fodlæsning og Nanas fodbehandling
 
 • 60 min fodlæsning og behandling af problematikker, 800 kr.
 • 70 min fodlæsning og behandling med energi-boost, 875 kr.
 • 90 min fodlæsning deluxe med ekstra tid til dybdegående behandling af fodproblematikker og gode råd og vejledning, 90 min - 950 kr.
 •  
 • Online eller telefon fodlæsning,  30 min - 450 kr.
 • Blindtegning, inkl. et spørgsmål, 15 min - 250 kr.
 
 
Alle læsninger kan gives som gavekort. 
 
Ved køb af 3-turs klippekort gives 10% rabat.
 

Booking 

 

Booking, København

Aflysning senest 24 timer før aftalte tid. Ellers betales for fuld behandling. 
Du bedes møde til aftalt tid, helst ikke tidligere end 5-10 min før. 
Tak ❤️
 
Bemærk: Der er tillæg for fodlæsning og behandling i København pga udgifter for lokale, rejse, overnatning. Jeg beder om din forståelse. Tak ❤️
 

 

 

 

 

Fodbehandling hos Nanas behandling

 

Nanas behandlings nyhedsmail

Har du lyst til at få mine fedeste øvelser til skulder,

kæbe, nakke og andet godt til din krop?

Så tilmeld dig min nyhedsmail. 

Tak for dig.