INTRO-AFTEN om fodlæsning og fodlæseruddannelse

 
Torsdag d. 6. dec. kl. 18.30-20.30 Sepstrupvej 63, 8653 Them
En aften, hvor du stifter bekendtskab med fodlæsningens forunderlige verden og hører nærmere om Danmarkspræmiere på fodlæseruddannelsen.
Den starter op til februar 2019.

Det får du ud af intro-aftenen
-Du bliver klogere på dine egne og andres fødder
-God info om fødder og fun facts
-Du får prøvet fodlæsning
-Du hører om fodlæseruddannelsen

Kom og vær med til en spændende, sjov og hyggelig aften.
Du tilmelder dig hos mig på 25210675. Pris 250 kr.

Fodlæsning

Jeg læser dine fødder ❤️

En fodlæsning viser dine fødder, som de er: fantastiske!
Dine fødder viser din personlighed og dit potentiale. Og om du lever i overensstemmelse med den, du virkelig er - din sjæl. Om du udlever de mål, ønsker og drømme, du har. Og de fortæller dig, når der er noget galt, når du trækker dig tilbage, resignerer, ikke får sagt, hvad du føler og tænker eller går i en forkert retning på din livsvej.
Kort sagt: de er dine bedste guides til selv-udvikling.
 
Når jeg læser dine fødder, fortæller jeg dig om det, jeg ser og giver dig råd og vejledning i forhold til fodproblemer som knyst og hælspore. Jeg går bag om den følelse, der ligger bag din problematik og behandler årsagen med conversiologisk fodbehandling. Du får også gode punkter til selvbehandling og aktivering af din energi. For dine fødder er din jordforbindelse og giver dig direkte adgang til din energi.
 
 
 
 

Conversiologisk fodbehandling

I conversiologie sådan som jeg har lært det hos Karin Mayr fra Østrig handler det om at få kroppen tilbage til sit naturlige midtpunkt, sin balance. En conversiologisk fodbehandling er holistisk, dvs. den årsagsbehandler ud fra en forståelse af, at en problematik i fødderne afspejler en ubalance, et symptom (sygdom) eller en blokeret følelse. 
 
Når jeg læser fødderne tyder jeg linier, form, farve, spænding, tekstur og temperatur. For din personlighed, dine tanker, følelser og det, der helt grundlæggende er dig, aftegnes i fødderne. Og det gør din energibalance også: om du er energiforladt og knap nok kan slæbe dig afsted på arbejde eller du har plus på energikontoen. Så ved at tyde dine fødder, finder jeg ud af, hvilke følelser, der er på spil og skal forløses.
Sådan så du kan finde tilbage til dit midtpunkt.
 
 
Nana Michelsen | Sepstrupvej 63, 8653 Them og Søren Frichs Vej 42 F, Århus  | Tlf.: 25210675