Fodlæsning / Fodlæseruddannelsen

Nanas fodlæserskole

Nanas fodlæserskole -

Nyt hold i Sepstrup 16. maj 2020!

Velkommen til Danmarks første og enestående FODLÆSERUDDANNELSE.
Velkommen til dig, der bliver del af noget hot og spændende som fodlæser ❤️
 

Fodlæseruddannelsen henvender sig til alle, der er interesseret i fødder og ønsker at læse dem og tyde deres fortællinger. Det kan være, du er zoneterapeut eller fodterapeut og gerne vil videreuddanne dig og er nysgerrig på et andet perspektiv på fødderne. Det kan også være, du "bare" synes, fødder er spændende og har lyst til at dykke ned i deres fantastiske og forunderlige verden. Det vigtigste er, at du er åben over for at lære noget nyt og ønsker at udvikle dig personligt og arbejde med din egen energi.

 

Det får du:

 • en uddannelse, der er opbygget, så du bliver "taget i hånden" med øvelser, opgaver og "foot-on" = fodlæsning fra 1. mødegang. Det giver dig masser af træning fra start af. Du kommer til at føle dig mere og mere sikker og stole mere og mere på dig selv og din egen intuition. Og det er afgørende for, at du udvikler dig til at blive blandt DANMARKS FANTASTISKE FODLÆSERE.

 • en erfaren underviser, der støtter, vejleder og rådgiver dig - der, hvor du er i din proces 

 • en nyskabende uddannelse, der sætter dig i stand til at se og forstå dig selv og andre mennesker ud fra viden om analyse af personlighed igennem fødderne

 • "MIN LILLE FODLÆSER" = en pixi-bog skrevet til fodlæseruddannelsen, den eneste fodlæser-bog på dansk (se billedet)

 

 • konkrete værktøjer til analyse af fødderne

 • et uddannelsesforløb, hvor din intuition trænes og du udvikler dig personligt

 • enestående viden om fødderne sammensat specielt til uddannelsen

 • et fællesskab på holdet, hvor vi hjælper hinanden 

 • nye perspektiver på dit personlige liv og dit behandlerliv

 • materialer, der gør dig klogere og skarpere på fodlæsning

 • et øveforum på Facebook /whatsapp, hvor du er i kontinuerlig kontakt med dit hold og underviser Nana Michelsen og kan stille spørgsmål

 • et kontinuerligt forløb, hvor du kan træne og få råd og vejledning

 • en uddannelse, der er fuldstændig ny og hot!

 • du bliver blandt Danmarks første og eneste fodlæsere 

 • DET VIGTIGSTE I UDDANNELSEN ER DIG SOM FODLÆSER, så derfor arbejder vi med din intuition og din egen fede energi. Så du kan omfavne den, du virkelig er, gå din rette vej og få kontakt med din sjæl og udvikle dig på din helt egen måde ❤️

 

 

Mål

Igennem fodlæseruddannelsen lærer du at læse føddernes linier, struktur, farver, størrelse, tekstur med hands-on (foot-on!). Du læser fødder fra 1. mødegang og får masser af træning, der gør dig mere og mere sikker. Så du bliver sikker på det faglige, men også dig selv som fodlæser. Vi gennemgår forskellige fodtyper, tæernes temaer i forhold til chakraerne og forskellige fodproblemer.

 • Målet med en fodlæsning er at vise klientens personlighed, potentiale og muligheder og give råd og vejledning. Sådan så klienten kommer tilbage til sin midte, sin "rette vej".

I løbet af uddannelsen arbejder vi med at se, hvordan personligheden viser sig i fødderne, hvordan man lever sit potentiale, hvor man kommer fra (barndom), og hvilke udfordringer man har her og nu. Det inkluderer fodtyper, tæernes temaer og chakra.

Du arbejder også med dig selv – med at stole på din intuition, når du sidder med et par fødder i hånden. Ved at lære andres og dine egne fødder at kende, får du hjælp til din egen vej og det, der måske kan være svært for dig selv. Vi arbejder også med din energi, så du kommer på en højere frekvens der gør det muligt for dig at skelne, hvad der er dit og hvad der er klientens. Og vi arbejder ud fra etiske retningslinier, så din vejledning bliver mild og en positiv oplevelse for din klient.


Der er en behandlingsdel, hvor vi vejleder i forhold til fodproblemer som knyst og hælspore. Hvad kan man gøre for at afhjælpe? Her får din klient også selvbehandlingsværkstøjer med hjem som fodbad og fodsalt, gode punkter på foden til afhjælpning af søvnproblemer, god jordforbindelse. 

Hvis du er interesseret i fodlæseruddannelsen:
 
SÅ KIG MED I MIN FACEBOOK-GRUPPE "Jeg læser dine fødder" 
 
 

Grunduddannelsen

 
 
 
 
 
                                                 
 

Praktisk info

Datoer for grundforløb:
1. modul: lørdag 16.5. kl. 9.30-17.30  + torsdag 28.5. kl. 17-21 (online)
2. modul: lørdag 13.6. kl. 9.30-17.30 +  onsdag 24.6. kl. 17-21 (online)
3. modul: lørdag 8.8. kl. 9.30-17.30  + torsdag 20.8. kl. 17-21 (online)
 Modul 4-12: det videre uddannelsesforløb aftales med holdet.
 

Sted:

Undervisningen foregår i dejligste omgivelser i Sepstrup, tæt på Silkeborg:
Nanas behandling, Sepstrupvej 63, 8653 Them, tlf. 25210675 + online (hjemme hos dig).
Der kan max være 10 deltagere på holdet. 
 
 

Priser

 
 
Nana Michelsen | Sepstrupvej 63, 8653 Them og Masnedøgade 20,2.sal, 2100 København Ø  | Tlf.: 25210675