Fodlæsning / Fodlæseruddannelsen

Fodlæseruddannelsen

Starter februar 2019 - Danmarkspremiere!

Fodlæseruddannelsen er helt ny i Danmark.
Så du bliver del af noget hot og spændende som fodlæser ❤️
 
Fodlæseruddannelsen består af 132 timers undervisning, incl. eksamen. Den er delt op i 11 moduler med øvelser og skriftlige opgaver fra gang til gang. Der bliver læsning af både billeder og rigtige fødder. Og du skal også øve dig på "kaniner" derhjemme.
 
Du lærer at læse føddernes linier, struktur, farver, størrelse, tekstur med hands-on (foot-on!) fra første mødegang. Vi gennemgår forskellige fodtyper, tæernes temaer i forhold til chakraerne og forskellige fodproblemer.
  • Målet med en fodlæsning er at vise klientens personlighed, potentiale og muligheder og give råd og vejledning. Sådan så klienten kommer tilbage til sin rette vej.
Du arbejder med dig selv – først og fremmest med at stole på din intuition, når du sidder med et par fødder i hånden. Men ved at lære andres og dine egne fødder at kende, får du hjælp til din egen vej og det, der måske kan være svært for dig selv. Vi arbejder også med din energi, så du kommer på en højere frekvens der gør det muligt for dig at skelne, hvad der er dit og hvad der er klientens. Og vi arbejder ud fra etiske retningslinier, så din vejledning bliver mild og en positiv oplevelse for din klient.

Der er en behandlingsdel, hvor vi vejleder i forhold til fodproblemer som knyst og hælspore. Hvad kan man gøre for at afhjælpe? Her får din klient også selvbehandlingsværkstøjer med hjem som fodbad og fodsalt, gode punkter på foden til afhjælpning af søvnproblemer, god jordforbindelse. 
 
Hvis du synes, det lyder spændende, er du meget velkommen til at henvende dig til mig personligt. Ring på 25210675 og hør nærmere om fodlæseruddannelsen og tilmelding.
Nana Michelsen | Sepstrupvej 63, 8653 Them og Søren Frichs Vej 42 F, Århus  | Tlf.: 25210675