Loading...

Nanas fodlæserskole tilbyder

MINI-KURSUS I FODLÆSNING ❤️

Starter 20. januar 2024

Velkommen til dig, der bliver del af noget hot og spændende som fodlæser ❤️
 

Velkommen til Danmarks første fodlæseruddannelse

 
Mini-kursus i fodlæsning henvender sig til alle, der er interesseret i fødder og ønsker at læse dem og tyde de tegn, der er i fødderne. Det svarer til 1. modul i fodlæseruddannelsen.
 
Det kan være, du er zoneterapeut eller fodterapeut og gerne vil videreuddanne dig og er nysgerrig på et andet perspektiv på fødderne. Det kan også være, du "bare" synes, fødder er spændende og har lyst til at dykke ned i deres fantastiske og forunderlige verden. Det vigtigste er, at du er åben over for at lære noget nyt og ønsker at udvikle dig personligt og arbejde med din egen energi.
 
Som zoneterapeut eller kranio-sakral terapeut kan du få 12 RAB-point for deltagelse i efteruddannelseskursus i fodlæsning (svarer til modul 1 af fodlæseruddannelsen) - læs mere længere nede under RAB-point.
 

Det får du:

 • en uddannelse, der er opbygget, så du bliver "taget i hånden" med øvelser, opgaver og "foot-on" = fodlæsning fra 1. mødegang. Det giver dig masser af træning fra start af. Du kommer til at føle dig mere og mere sikker og stole mere og mere på dig selv og din egen intuition. Og det er afgørende for, at du udvikler dig til at blive blandt DANMARKS FANTASTISKE FODLÆSERE.

 • en erfaren underviser, der støtter, vejleder og rådgiver dig - der, hvor du er i din proces 

 • en nyskabende uddannelse, der sætter dig i stand til at se og forstå dig selv og andre mennesker ud fra viden om analyse af din klients personlighed, potentiale og sjæl igennem fødderne

 • "MIN LILLE FODLÆSER" = en lille håndbog skrevet til fodlæseruddannelsen, den eneste fodlæser-bog på dansk + et kompendium med masser af visuelt materiale, øvelser og tekst

 • konkrete værktøjer til analyse af fødderne

 • et uddannelsesforløb, hvor din intuition trænes og du udvikler dig personligt

 • enestående viden om fødderne sammensat specielt til uddannelsen

 • et fællesskab om fodlæsning  

 • nye perspektiver på dit personlige liv og dit behandlerliv

 • materialer, der gør dig klogere og skarpere på fodlæsning

 • en Facebook-gruppe, hvor du er i kontinuerlig kontakt med underviser Nana Michelsen og kan stille spørgsmål. Vi mediterer også sammen en gang imellem, så du arbejder med din egen fede energi

 • et kontinuerligt forløb, hvor du kan træne og få råd og vejledning
 • en uddannelse, der er fuldstændig ny og hot!
 • du bliver blandt Danmarks første og eneste fodlæsere

 • DET VIGTIGSTE I UDDANNELSEN ER DIG SOM FODLÆSER, så derfor arbejder vi med din intuition og din egen fede energi. Så du kan omfavne den, du virkelig er, gå din rette vej og få kontakt med din sjæl og udvikle dig på din helt egen måde ❤️

  Mål

  Igennem fodlæseruddannelsen lærer du at læse føddernes form og størrelse, linier, hud og farver, struktur, med hands-on (foot-on!) hele tiden. Du læser fødder-fødder-fødder fra 1. mødegang og får masser af træning, der gør dig mere og mere sikker. Så du bliver sikker på det faglige, men også dig selv som fodlæser. Vi gennemgår forskellige fodtyper, tæernes temaer i forhold til chakraerne, forskellige fodproblemer og hvordan du tolker en blindtegning af foden.

 • Målet med en fodlæsning er at vise klientens personlighed, potentiale og muligheder og give råd og vejledning. Sådan så klienten kommer tilbage til sin midte, sin "rette vej".

I løbet af uddannelsen arbejder vi med at se, hvordan personligheden viser sig i fødderne, hvordan man lever sit potentiale, hvor man kommer fra (barndom), og hvilke udfordringer man har her og nu. Det inkluderer fodtyper, tæernes temaer, chakra og blindtegning.

Du arbejder også med dig selv – med at stole på din intuition, når du sidder med et par fødder i hånden. Ved at lære andres og dine egne fødder at kende, får du hjælp til din egen vej og det, der måske kan være svært for dig selv. Vi arbejder også med din energi, så du kommer på en højere frekvens, der gør det muligt for dig at skelne, hvad der er dit, og hvad der er klientens. Og vi arbejder ud fra etiske retningslinier, så din vejledning bliver mild og en positiv oplevelse for din klient.

Der er en behandlingsdel, hvor vi vejleder i forhold til fodproblemer som knyst og hælspore. Hvad kan man gøre for at afhjælpe? Her får din klient også selvbehandlingsværkstøjer med hjem som fodbad og fodsalt, gode punkter på foden til afhjælpning af søvnproblemer, god jordforbindelse. 

Det siger eleverne

"Tusinde tak for sidst - det var helt vildt spændende og du er fantastisk til at undervise... Jeg er så begejstret og har allerede kigget på det og skal nok fange det. Jeg har det hele tiden med i baghovedet, når jeg behandler og møder klienter." Helle, elev på Fodlæseruddannelsen

"Tak for en fantastisk dag med inspiration og skønne fodlæsninger Det er altså spændende, og hvor ER du en god lærer, Nana " Annette, elev på Fodlæseruddannelsen

"Fantastisk spændende uddannelse?
Og Nana formidler læringen på en helt enestående måde?❤️"
Vivi, elev på Fodlæseruddannelsen
 
"Jeg er meget glad for min uddannelse hos dig Nana. Du lytter meget til os og gør tingene forståeligt for os. Og du helmer ikke, før vi har fattet det. Jeg bliver altid glad og tryg, når du skriver "godt du spørger". Samtidig er der jo også en selvudvikling med i det og du er en fantastisk kvinde og underviser. Tak for dig." 
Bente, elev på Fodlæseruddannelsen 
 

Det siger andre om eleverne

"Havde fornøjelsen af en fodlæsning - Nana og X ramte spot on på det hele og jeg sad tilbage med en kæmpe wow-følelse over, hvor meget mine fødder har fortalt de to dygtige damer    Tak for en spændende oplevelse. " Louise, øve-klient

"Tak for en givende og spændende oplevelse i dag som prøveklient . Jeg blev positivt overrasket, især over, hvor dygtige eleverne allerede er midt i uddannelsen. Vi ses igen "   Zara, øve-klient

"Hej Nana, Tak for en fantastisk fodlæsning i går. Jeg er virkelig overrasket over, hvor præcist I kan se ting alene ud fra fødderne." Merete, øve-klient 

 

Det kan du bruge din uddannelse til

Fodlæsning understøtter dig på fantastisk vis som behandler - som zoneterapeut, fodterapeut, kranio-sakral terapeut eller lignende. Du får simpelthen en insider-viden til fodens tegn, der er helt unik. Og som gør, at du kan svare på flere af de spørgsmål, som din klient stiller eller du selv har gået og funderet over. Fodlæsning gør også, at du har mere behandling at tilbyde og dermed gør dig attraktiv for nye og andre kunder.

Så du får udvidet din værktøjskasse betragteligt og får et helt nyt perspektiv på de fantastiske fødder.

Hør Vivi fortælle om, hvad hun bruger fodlæseruddannelsen til

 

Her skriver Midtjyllands Avis en artikel om fodlæseruddannelsen

 

Opbygning

Hele fodlæseruddannelsen er en 1-årig uddannelse. Den består af 12 moduler med en afsluttende prøve. På billedet nedenunder kan du se, at der er 4 niveauer med hver 3 moduler, hvor der både er læsestof i kompendiet, øvelser og opgaver fra gang til gang. Der bliver læsning af fod-billeder og levende fødder, og du skal også øve dig på øve-klienter derhjemme. Så du virkelig får lært stoffet og føler dig godt klædt på fagligt som fodlæser. 

Modulerne

Fodlæseruddannelsens grunduddannelse er en 3 måneders uddannelse, hvor du udvikler dine evner og færdigheder som fodlæser. Herefter har du mulighed for at tage overbygningens niveau 2, 3 og 4 for at blive professionel fodlæser, hvis du ønsker det.

Modul 1-3
Grunduddannelsen giver dig et godt og solidt værktøj til at arbejde med fodlæsning. Uanset om det er for at få en dybere forståelse af dig selv - din personlighed, dit potentiale eller hvad du i virkeligheden ønsker dig. Eller om du ønsker at få et andet perspektiv på dine fødder som et professionelt redskab til fodlæsning af andre.
 
Modul 4-6
arbejder vi med føddernes zoner. Her kortlægges hele foden i horisontale zoner, der viser, hvilke følelser, der ligger bag fodproblemer og de faktorer, der har indflydelse på disse stressorer. Det er ikke zoneterapi.
 
Modul 7-9
Her går vi dybere ind i følelser, tanker og problematikker, der sidder i foden. Og hvordan du som fodlæser kan hjælpe din klient videre. Vi arbejder også ud fra den intuitive fod med blindtegning.
 
Modul 10-12
Vi samler trådene op fra hele uddannelsen. Du fodberedes til prøven, får faglig sikkerhed og klædes på som professionel fodlæser. Fodlæseruddannelsen afsluttes med en prøve, der består af en teoretisk og praktisk del. Ved bestået prøve får du dit eksamensbevis.
 
Alle moduler består af 2 dage:
 • Den ene dag er med personligt fremmøde i Sepstrup, hvor du er sammen med dit hold.
 • Den anden dag er online, hvor du sidder hjemme.
 • Imellem modulerne bliver du tilknyttet en lukket Facebook, hvor du kan stille spørgsmål, og du bliver holdt à jour imellem modulerne.

Uddannelsesforløbet:
 • 1 modul: du kan tage modul 1, som svarer til efteruddannelseskurset til 10 RAB-point. Her kan du også se, om uddannelsen er noget for dig.
 • 3 moduler: du kan tage grunduddannelsen, der består af de første 3 moduler.
 • 12 moduler = hele uddannelsen: du kan tage hele uddannelsen, der består af alle 12 moduler.
Fodlæseruddannelsen afsluttes med en prøve, der består af en teoretisk og en praktisk del. 
 

RAB-point

Modul 1 (=efteruddannelseskursus i fodlæsning) er godkendt til 12 RAB-point

 •  af Danske Terapeuter til dig, der er zoneterapeut eller akupunktør 

Formålet med efteruddannelseskurset (modul 1) er at give kursisten en forståelse af, hvordan fødderne kan læses ift en klients personlighed, potentiale og følelser. Sådan så kursisten får ny viden, ny erfaring og ikke mindst et nyt perspektiv på fødderne, som hun kan få glæde af som zoneterapeut eller kranio-sakral terapeut.

Fodlæsningskurset består af 12 timers undervisning og giver et grundlæggende kendskab til fodlæsning og udvikler kursistens evner og færdigheder som fodlæser. Igennem især visuelle værktøjer til analyse af fødderne opnås forståelse af sammenhængen mellem det, vi ser og læser i fødderne og klientens personlighed, potentiale og de følelser, der ligger bag.

Indholdsbeskrivelse

 
Fokusområder på kurset er tæer og tåspidser. Kursusmaterialet er den lille håndbog, ”Min lille fodlæser”, som kursisten sidder med fra allerførste fodlæsning. Derudover er der et kompendium med info, billedmateriale og øvelser. Materialet er bygget op, så det understøtter deltagerens læringsproces bedst muligt igennem tekst, fodbilleder og øvelser.


Emnerne er:

 • Chakrasystemets aftegning i tæerne
 • Gennemgang af følelserne i tæerne
 • Betydning af føddernes størrelse
 • Tåspidser: form og betydning
 • Skærpelse af fodlæserens blik igennem sammenligning af fodstørrelse – måling og tegning
 • Beskyttelse af fodlæseren igennem energi-arbejde og øvelse
Vi bliver max 8 på holdet. 
Kurset er delt op i to mødegange.
Du har lektier imellem 1. og 2. mødegang. Efteruddannelseskurset afsluttes med et deltagerbevis. Du kan herefter fortsætte direkte på modul 2 i fodlæseruddannelsen, hvis du ønsker det.
 
Afklarende samtale:
Når du har ønske om at starte på fodlæseruddannelsen, tilbyder jeg dig en afklarende samtale, hvor vi bl.a. snakker om, du har tid og overskud nok til at deltage i undervisningen og den forberedelse, der er.
 

Om underviseren:

 
Jeg hedder Nana Michelsen og er RAB-godkendt kranio-sakral terapeut med egen klinik i Sepstrup, Nanas behandling, som jeg har haft i 9 år. Derudover er jeg fodlæser. Det begyndte med, at fødderne at talte til mig, når jeg behandlede. Og for at forstå dem begyndte jeg at undre mig og fandt for 3 år siden materiale på tysk om fodlæsning af Ruediger Dahlke. Det førte videre til østrigeren og conversiologen (fodlæseren) Karin Mayr, som jeg har taget kurser hos.

Da der ikke findes andre end mig, der læser fødder på denne måde i Danmark, har jeg selv startet en fuldstændig ny fodlæseruddannelse op i 2020. Jeg har mange års undervisningserfaring som lærer i forskellige sammenhænge og er meget glad for at undervise og formidle.
 
Du er meget velkommen til at ringe til mig på tlf 25210675 eller sende en mail: nami2222@hotmail.com, hvis du har spørgsmål.

 

Praktisk info

Mini-kurset (=næste hold) starter lørdag d. 20. januar 2024.
 
Modul 1 (=efteruddannelseskursus eller mini-kursus):
 • lørdag 20. januar kl. 9 -17  + torsdag 8. februar kl. 16-20 (online)
Modul 2
 • lørdag 24. februar 2024 kl. 9-17 + torsdag 7. marts kl. 16-20 (online)

Modul 3

 • lørdag 23. marts 2024 kl. 9-17 + torsdag 4. april kl. 16-20 (online)

Modul 4

 • lørdag 20. april kl. 9-17 + torsdag 2. maj kl. 16 - 20 (online)

 

Modul 5-12 - datoer tilsendes ved tilmelding.

 
 

Sted:

Undervisningen foregår i dejligste omgivelser i Sepstrup, tæt på Silkeborg:
Nanas behandling, Sepstrupvej 63, 8653 Them, tlf. 25210675 + online (hjemme hos dig).
 
 

Tilmelding og priser

Tilmelding = betaling. 
Når du har betalt for et eller flere moduler, er du automatisk tilmeldt. Herefter modtager du et deltagerbrev med informationer. 
Bemærk: når du har betalt for et eller flere moduler, refunderes beløbet ikke hverken helt elller delvist.
 
1 modul koster 2675 kr. - Der er early birdy rabat på 500 kr til og med 15.11.2023. Så early birdy prisen er 2175 kr. Klik på betalingslinket og brug rabatkoden eb når du betaler. 
 
 • Ratebetaling: hvis du ønsker at betale i rater, så kontakt mig og vi finder en løsning

 
Hele uddannelsen =
12 moduler, incl. prøven - rabatpris 29.100 kr.
 
 • Normalpris 32.100 kr. - Rabatpris 29.100 - spar 3.000 kr. ved at købe hele uddannelsen. Du kan betale 29.100 kr. direkte til min mobilepay 86048 eller klikke på linket her: 

 

 

Handelsbetingelser:

Der er bindende tilmelding til de moduler, du har tilmeldt dig og betalt for. Når du har betalt for et eller flere moduler, refunderes beløbet ikke hverken helt eller delvist, hvis du springer fra. Du er velkommen til - efter aftale med mig - at starte igen på et senere tidspunkt. Hvis der er plads på holdet.

 

Er du interesseret i den nye online fodlæser uddannelse? Så klik her:

online fodlæser flexuddannelse

 

Nyhedsmail

Har du lyst til at få de 3 fedeste øvelser til skulder,

kæbe og nakke - og andet godt til dig og din krop?

Så tilmeld dig Nanas behandlings nyhedsmail. Tak for dig. 

 

Online fodlæser flexuddannelse

Kurser og workshops

Video med info om fodlæseruddannelsen - klik på billedet

 

Her har Midtjyllands Avis skrevet om fodlæseruddannelsen https://www.midtjyllandsavis.dk/artikel/9e4dd117-7ca3-4a1e-bfca-3a5508f3e72a/

 

Du kan melde dig ind i min facebook-gruppe Jeg læser dine fødder og se opslag og video om fødder og fodlæsning 

 https://www.facebook.com/groups/2124716817765710