Loading...

Polterabend ❤️

Fodlæsning er nyt og hot og gør en polterabend til en fest!

Fodlæsning til en polterabend eller venindehygge, er, når I har lyst til at prøve noget specielt sammen. Og fodlæsning giver jer en helt unik oplevelse sammen. Så det er mega hygge, sjov og gode grin, når jeg fortæller dig, hvad jeg læser i dine fødder. Du og dine veninder får ting at vide om hinanden, både det, I godt ved og de små hemmeligheder, som man ikke lige skilter med. Du kan opleve at blive rørt, når du på den måde får kontakt med dig selv. Og I får et helt særligt fællesskab sammen.

Fodlæsning fortæller helt ærligt, hvordan du har det her og nu. Hvem du er, hvad du har af talenter, og hvordan du går den vej, der er din. Så fodlæsning er det fedeste redskab til at blive klogere på dig selv og den, du i virkeligheden er. Din sjæl.

Dine fødder er fantastiske og ønsker, at du går din rette vej. Så en fodlæsning er altid kærlig. Den giver dig ren kærlighed til dig selv. Fordi du i den grad connecter med dig selv. Bliver forbundet med din sjæl. Så der er mange og healende, kærlige følelser på spil.

 

 

Jeg læser det i dine fødder, der er specielt og gør dig til den, du er. Der ligger mange følelser, som jeg får øje på, når jeg som fodlæser nærlæser dine fødder. Specielt i dine tæer - men alting har betydning: formen på dine fødder, længden af tæerne, linierne, farverne, hudens små detaljer. Så igennem en fodlæsning får du øje på dig selv på en ny måde og ser dine muligheder og talenter.

 

Polterabend-arrangement

Polterabendarrangementet varer 1 time, hvor jeg kommer ud til jer eller vi aftaler et online møde. Jeg vil bede jer om på forhånd at finde ud af, om det skal være individuelle fodlæsninger i et rum ved siden af eller alle må høre det. Da der kun er en time til rådighed, vil der være tale om smagsprøver og ikke hele fodlæsninger.

Det lille ekstra pift: tag en balje + håndklæde med og nyd fodwellness under workshoppen. Jeg tager forskellige lækre fodbadesalte med.

Max 8 personer.

Vent med at feste med alkohol til efter fodlæsnings-arrangementet, så kan I skåle bagefter.

 

Booking

Du kan kontakte mig på min mobil tlf. 25210675 eller sende mig en mail til kontakt@nanamichelsen.dk. Så aftaler vi med det samme og booker det tidspunkt, der passer jer.   

 

Blindtegning

Jeg vil bede jer om på forhånd at tegne en blindtegning hver og sende til mig:

  • kontakt@nanamichelsen.dk eller til min mobil tlf 25210675. 

Sådan tegner du en blindtegning:

  • tag strømperne af og vælg en fod - du bestemmer selv hvilken. Foden er på en stol e.l. - og IKKE på papiret
  • du skal tegne "blindt", dvs. du må KUN kigge på foden, medens du tegner - ikke på papiret
  • Tegn i eet hug - uden at løfte blyanten. Tegn fra hælen op til storetå – alle tæer, lilletåen sidst – ned igen og slut ved hælen. HUSK at du ikke må se på tegningen for lige at ”gøre det ordentligt”. Det er vigtigt, at det er ”blindt”, fordi det er din underbevidsthed, der guider dig. Se evt videoen her om, hvordan du tegner: Fodlæsning
  • Du behøver ikke at være kreativ for at lave en blindtegning. Bare tegn lige så stille og roligt. Så bliver tegningen bedst.
  • Skriv fornavn og dato på tegningen. Tag et billede og sendt til kontakt@nanamichelsen.dk eller tlf 25210675. Jeg skal have jeres blindtegninger senest 2 dage før arrangementet
  • Du er også velkommen til at bruge chat funktionen her på siden for at få kontakt med mig

Priser i Silkeborg-Århus området (ellers + transport)

 
1 times polterabend hos dig 1250 kr.
1 times polterabend online  999 kr.
½ times polterabend hos dig (kun læsning af bruden)  800 kr.

RING eller SMS til tlf 25210675  og snak med mig, Nana Michelsen om et polterabend-arrangement 

Jeg glæder mig til at møde jer og jeres fantastiske fødder og give jer en oplevelse med kærlighed til hver enkelt, der styrker jeres helt specielle fællesskab❤️

 

 

Workshops

 

Navn:
E-mail: