Loading...

Polterabend ❤️

Fodlæsning er nyt og hot og gør en polterabend til en fest!

Fodlæsning til en polterabend eller venindehygge, er, når I har lyst til at prøve noget specielt sammen. Og fodlæsning giver jer en helt unik oplevelse sammen. Så det er mega hygge, sjov og gode grin, når jeg fortæller dig, hvad jeg læser i dine fødder. Du og dine veninder får ting at vide om hinanden, både det, I godt ved og de små hemmeligheder, som man ikke lige skilter med. Du kan opleve at blive rørt, når du på den måde får kontakt med dig selv. Og I får et helt særligt fællesskab sammen.

Fodlæsning fortæller helt ærligt, hvordan du har det her og nu. Hvem du er, hvad du har af talenter, og hvordan du går den vej, der er din. Så fodlæsning er det fedeste redskab til at blive klogere på dig selv og den, du i virkeligheden er. Din sjæl.

Dine fødder er fantastiske og ønsker, at du går din rette vej. Så en fodlæsning er altid kærlig. Den giver dig ren kærlighed til dig selv. Fordi du i den grad connecter med dig selv. Bliver forbundet med din sjæl. Så der er mange og healende, kærlige følelser på spil.

 

 

Jeg læser det i dine fødder, der er specielt og gør dig til den, du er. Der ligger mange følelser, som jeg får øje på, når jeg som fodlæser nærlæser dine fødder. Specielt i dine tæer - men alting har betydning: formen på dine fødder, længden af tæerne, linierne, farverne, hudens små detaljer. Så igennem en fodlæsning får du øje på dig selv på en ny måde og ser dine muligheder og talenter.

 

Polterabend eller venindehygge

Polterabend eller venindehygge varer 30 min, hvor jeg kommer ud til jer i Midt- og Østjylland. Det kan også foregå online, hvis I ønsker det.

I er typisk en lille flok veninder, der ønsker at gøre dagen helt speciel for bruden. Og fodlæsning giver jer en helt unik oplevelse sammen med mega hygge, sjov og gode grin.

Det lille ekstra pift: tag selv baljer + håndklæder med og nyd fodbad under workshoppen. Jeg kan tage forskellige lækre fodbadesalte med. HUSK at sige det inden, hvis I ønsker fodbad.

Antal personer: 6-20

Vent med at feste med alkohol til efter fodlæsnings-arrangementet, så kan I skåle bagefter.

 

Booking

Du kan kontakte mig på min mobil tlf. 25210675 eller sende mig en mail til kontakt@nanamichelsen.dk. Så aftaler vi med det samme og booker det tidspunkt, der passer jer.   

Ledige datoer maj-september 2024:

  1. maj, 18. maj, 8. juni, 29. juni, 10. august, 24. august, 31. august, 7. september, 21. september, 28. september

Pris: 1050 kr., incl. transport  (Silkeborg-Århus området)

 

Priser i Silkeborg-Århus området (ellers + transport)

 
30 min polterabend hos dig 1050 kr.
30 min polterabend online  850 kr.

 

RING eller SMS til tlf 25210675  og snak med mig, Nana Michelsen om et polterabend-arrangement 

Jeg glæder mig til at møde jer og jeres fantastiske fødder og give jer en oplevelse med kærlighed til hver enkelt, der styrker jeres helt specielle fællesskab❤️

 

 

Workshops

 

Navn:
E-mail: