Loading...

Nanas behandling

 

Jeg læser din krop - så du kan få dit gode helbred tilbage 

Du kender det måske, at du har smerter og spændinger, der bliver ved med at poppe op. Selvom du har gået til behandling. Mange gange. Du har prøvet både det ene og det andet. Hos flere forskellige. Men der er ikke rigtig noget, der hjælper.
Måske har du fået at vide, at nu har man gjort, hvad man kunne. Der er ikke mere at gøre. Du må lære at leve med det.
 

 

 

Hvad kan du så gøre nu?

I min verden er det følelser, der sidder i klemme. Det er dem, der blokerer for dit gode helbred. Det er dem, der giver dig symptomer som tinnitus, søvnproblemer, piskesmæld eller spændinger og hovedpine. Kroppen lyver nemlig aldrig. Den fortæller af sig selv om årsagen til din problematik. Det kan bare være svært at forstå det, den siger!
 
Hvordan véd jeg så det?
Det véd jeg, fordi jeg læser din krop og tyder dens fortællinger. Det begyndte som en interesse i at kigge i ørerne - hvorfor så det sådan ud? Hvorfor var et område spændt op og hvidt?
Jeg gik og tænkte meget over det, jeg så og relaterede det til det, jeg havde lært om øreakupunktur. Og langsomt begyndte jeg at forstå, hvad linier, form, farve og spænding fortalte mig. Jeg synes stadigvæk, det er utroligt spændende at gå og kigge i ørerne på mine klienter. For kroppen er en sladrehank. Den fortæller, hvad der er på spil.
Lidt senere kom interessen for fødderne. De er jo lidt større end ørerne (!), og det betyder, at man kan læse mange flere detaljer. Intet er tilfældigt! Alt har betydning, når man læser fødder. Og ja, jeg brænder for at tyde føddernes fortællinger.
 
Sådan startede min interesse for kropslæsning. I dag læser jeg primært dine fødder, hænder og ører, dvs. form, farve, temperatur, spænding. Men selvfølgelig kigger jeg også på dit ansigt og resten af kroppen. Jeg har taget flere kurser. Også hos Karin Mayr fra Østrig i conversiologie, der er kropslæsning - mest ud fra fødderne. Fordi jeg brænder for at blive klogere og dygtigere til at tyde kroppen. 
 
Kropslæsning viser mig hvilke følelser, der er på spil. Det er så min opgave at tyde dem. Sådan så de kan forløses igennem behandling.
Og du kan få dit gode helbred tilbage.
 

 

Eksklusiv behandling til dig

 
Når jeg har læst din krops fortællinger, giver jeg dig den behandling, du har brug for her og nu. Jeg bruger min intuition og erfaring som kranio-sakral terapeut, øreakupunktør, healer og conversiologisk fodbehandler. Det betyder, at jeg er 100% til stede i nuet, hvor jeg mærker de følelser, der er på spil og dermed tager fat i årsagen til din krops symptom. Der skjuler sig tit flere følelser bag ved et symptom, da den ene følelsesblokering kan dække over en anden.
 
Efter Nanas behandling kan du føle dig løftet. Føle, at du får mere overskud og energi og nærmest svæver afsted.
 
 

Kranio-sakral terapi 

 

Nakke

I dag bruger vi mange timer foran en skærm.
Sidder mange timer i samme stilling.
Og dermed belastes kroppen. Igen og igen.
Når vi læner os frem for at se ned på en mobil eller tablet, så belastes nakken.
MED OP TIL 27 KG ved 60 graders bøjning.
Med mange timer bøjet over en skærm, kan det ikke undre, at nakken får problemer.
Men ud over disse fysiske belastninger, er der følelserne.
Jeg ser din krop som en helhed, holistisk, og starter med at læse den.
Nakke- og kæbespændinger hænger ofte sammen. For når du bider sammen omkring kæben for "lige at klare det", så kan denne sammenbidthed sætte sig i nakken også. Følelserne ved nakkesmerter og -spændinger kan være "at bøje nakke" for pres udefra, fra en "overmagt" eller af hensyn. Det kan føles uretfærdigt. 
 
Hør Anders fortælle om Nanas behandling af skulder og nakke 
 
 

Skulder 

Problemer med spændinger i skulderen, myoser, der kan føles som klumper, kan stamme et helt andet sted fra. Fra en skævhed i den modsatte side af hoften. En dårlig, anspændt holdning. Eller som en reaktion på en stress-tilstand i kroppen, hvor skulderen "fryser fast". Men du kan også "bare" være et meget ansvarligt, over-ansvarligt, menneske. Der bærer en stor byrde - af følelser af at skulle nå det hele, men ikke kunne, fordi der hele tiden hober sig nyt op - og du halser bagefter. Med alle dine forpligtelser, dit ansvar, slæbende med på skuldrene. 
Så det handler om følelser, der skal forløses.
Og om hjernen, der skal have besked om at give slip på skulder og nakke.
Det gør jeg igennem blid kranio-sakral terapi, hvor jeg løsner op omkring spændingerne i skulder/nakke-området. 
Sådan så du kan få dit gode helbred tilbage.
 

Piskesmæld

Et piskesmæld kan være være genstridigt. Svært at komme af med. Fordi chokket sidder dybt i kroppen. Fordi kroppen husker. Selv når der går lang tid - måske mange år. Og du tror, at det er du kommet over for længst. Pludselig kan der være noget, der trigger det. Noget, der får genaktiveret dit traume - piskesmældet. Og så føles det pludselig aktivt igen.

Når du kommer til behandling med et piskesmæld, så lytter jeg til din historie og læser kroppens historie. Går ind i årsagen. Mærker ind i den følelse, der sidder og blokerer for dit gode helbred. En følelse, der kan sidde i nakken er uretfærdighed. Måske handler det om, at du føler, du blev nødt til at "bøje nakken" over for en overmagt, et udefra kommende pres. Og det føles uretfærdigt for dig. Det kan være sådan en følelse, der ligger til grund for dit piskesmæld.

Så behandlingen starter med en kropslæsning for at forstå dit traume. Derefter behandler jeg med kranio-sakral terapi, traume-healing og evt øreakupunktur. Det forløser følelsen og sætter lige så blidt gang i dit energi-flow og en helbredelsesproces. Så du får dit gode helbred tilbage. 

 

Kæbe og tinnitus

Jeg har et holistisk syn på kroppen, dvs. jeg ser den som et hele.
Når jeg har læst din krop, ved jeg, hvilke følelser, der er på spil. Ved kæbeproblemer handler det tit om at bide sammen, bide i sig, "have styr på", have kontrol. Dine kæbespændinger kan efterfølgende forplante sig til hovedpine, nakkesmerter eller tinnitus. Hvis du har tinnitus eller nedsat hørelse, handler det selvfølgelig også om den støj, du har været udsat for som fx musiker eller DJ. Men igen gemmer der ser også følelser her. Måske er der noget, du dybest set ikke har lyst til at høre.

Følelserne bag dine spændinger i kæbe eller nakke eller tinnitus kan jeg forløse igennem behandling med kranio-sakral terapi. Jeg mærker efter, hvor spændingerne sidder og løsner kæben og kranienerverne. Du vil umiddelbart kunne mærke forskel på, hvor afslappet og behageligt, det føles efter den blide og nænsomme kranio-sakral behandling. Tit supplerer jeg med øreakupunktur, der forstærker behandlingen.

Så jeg læser din krop, forløser blokerede følelser og giver dig den behandling, som du har brug for.
Her og nu.
 

Søvn

Søvn handler dybest set om at turde give slip, overgive sig. Når du er i en periode med god søvn, så er det det naturligste og nemmeste i verden. Men tankemylder, smerter og manglende jordforbindelse kan ødelægge din søvn og give problemer med at falde i søvn eller få dig til at vågne om natten.

 
Dårlig søvn eller insomnia optræder tit i perioder, hvor du har svært ved at mærke kroppens behov. Så er det forbundet med en stress-tilstand i kroppen, fordi kroppens signaler igen og igen bliver overhørt.
For at  finde vejen tilbage til dit afslappede nervesystem (parasympatiske) og komme forbi de følelser, der sidder og blokerer indeholder behandlingen udover kropslæsning og kranio-sakral terapi:
  • fokus på vejrtrækning - det er så vigtigt at komme tilbage til et dybt, naturligt åndedræt
  • samtale om gode søvnvaner og rutiner - herunder, hvordan du gearer ned
  • afbalancering af dit energiflow, dine meridianbaner
  • masser af jordforbindelse
  • behandling af effektive søvnpunkter
  • gode punkter til selvbehandling af fødder og øvelser

 

Her får du en video, der giver dig tips til at få en bedre søvn 

 

Priser:

Kranio-sakral og øreakupunktur (voksne, fra 12 år)

Kropslæsning og behandling med kranio-sakral,  60 min - 700 kr.

Kropslæsning og behandling, kranio-energi-boost 70 min - 775 kr.

Deluxe-behandling til dig, der vil have en meget dybdegående
behandling, hvor der er ekstra tid til din problematik,       
90 min - 850 kr.
 
Øreakupunktur - 1-2 problematikker eller NADA,  25 min - 400 kr.
 
Øreakupunktur - skulder, nakke, kæbe & tinnitus,  60 min - 700 kr.
                                                                                          90 min - 850 kr.
 
Børn (0-11 år) - kranio-sakral terapi, 45 min - 575 kr.
 
GAVEKORT
Alle behandlinger kan gives som gavekort. Betal først for det valgte gavekort til min mobilepay 86048 og skriv dit mobilnummer + mail-adresse i kommentarfeltet. Så sender jeg dig gavekortet. Dejlig nemt.
 
Ved køb af 3- turs klippekort gives 10 % rabat
 

 

København

Bemærk:
Da der er en del udgifter forbundet med leje af lokale, rejse, overnatning, er der et tillæg på 100 kr. ved behandling i København.
Jeg beder om din forståelse. Tak ❤️
 

 

Alle behandlinger starter med kropslæsning og samtale.
Et behandlingsforløb strækker sig normalt over 3 behandlinger afhængig af problematik + evt efterfølgende tjek. Jeg anbefaler, at 1. behandling er på 1½ time (deluxe-behandling), så vi har tid til fordybelse.
 
Aflysning senest 24 timer før aftalte tid. Ellers betales for fuld behandling. 
Du kan betale med mobilepay på 86048 eller kontant.
Du bedes møde til aftalt tid, helst ikke tidligere end 5-10 min før. 
Tak ❤️

 

Nanas behandlings nyhedsmail

Har du lyst til at få mine fedeste øvelser til skulder,

kæbe, nakke og andet godt til din krop?

Så tilmeld dig min nyhedsmail.