Loading...

Nanas behandling

 

Jeg læser din krop - så du kan få dit gode helbred tilbage 

Du kender det måske, at du har smerter og spændinger, der bliver ved med at poppe op. Selvom du har gået til behandling. Mange gange. Du har prøvet både det ene og det andet. Hos flere forskellige. Men der er ikke rigtig noget, der hjælper.
Måske har du fået at vide, at nu har man gjort, hvad man kunne. Der er ikke mere at gøre. Du må lære at leve med det.
 

Hvad kan du så gøre nu?

I min verden er det følelser, der sidder i klemme. Det er dem, der blokerer for dit gode helbred. Det er dem, der giver dig symptomer som smerter og spændinger i skulder, nakke eller ondt i ryggen og lænden. Kroppen lyver nemlig aldrig. Den fortæller af sig selv om årsagen til din problematik. Det kan bare være svært at forstå det, den siger!
 
Hvordan véd jeg så det?
Det véd jeg, fordi jeg læser din krop og tyder dens fortællinger. Det begyndte som en interesse i at kigge i ørerne - hvorfor så det sådan ud? Hvorfor var et område spændt op og hvidt?
Jeg gik og tænkte meget over det, jeg så og relaterede det til det, jeg havde lært om øreakupunktur. Og langsomt begyndte jeg at forstå, hvad linier, form, farve og spænding fortalte mig. Jeg synes stadigvæk, det er utroligt spændende at gå og kigge i ørerne på mine klienter. For kroppen er en sladrehank. Den fortæller, hvad der er på spil.
Lidt senere kom interessen for fødderne. De er jo lidt større end ørerne (!), og det betyder, at man kan læse mange flere detaljer. Intet er tilfældigt! Alt har betydning, når man læser fødder.
 
Sådan startede min interesse for kropslæsning. I dag læser jeg primært dine fødder, hænder og ører, dvs. form, farve, temperatur, spænding. Men selvfølgelig kigger jeg også på dit ansigt og resten af kroppen. Jeg har taget kurser for at blive klogere på kroppen. Fordi jeg brænder for at blive dygtigere til at tyde kroppen. Og dermed kunne hjælpe dig. 
 

Så du kan få dit gode helbred tilbage.

 

 

Eksklusiv behandling til dig

 
Når jeg har læst din krops fortællinger, giver jeg dig den behandling, du har brug for her og nu. Jeg bruger min intuition og erfaring som kranio-sakral terapeut og alternativ behandler. Det betyder, at jeg er 100% til stede i nuet, hvor jeg mærker de følelser, der er på spil og dermed tager fat i årsagen til din krops symptom. Der skjuler sig tit flere følelser bag ved et symptom, da den ene følelsesblokering kan dække over en anden.
 
Efter Nanas behandling kan du føle dig løftet. Føle, at du får mere overskud og energi og nærmest svæver afsted.

Din nakke

I dag bruger vi mange timer foran en skærm.
Sidder mange timer i samme stilling.
Og dermed belastes kroppen. Igen og igen.
Når vi læner os frem for at se ned på en mobil eller tablet, så belastes nakken.
MED OP TIL 27 KG ved 60 graders bøjning.
Når din næse flugter med toppen af skærmen, bøjer du ikke
nakken. Men de fleste af os sidder mange timer bøjet over en skærm. Så det kan det ikke undre, at nakken får problemer.
Ud over disse fysiske belastninger, er der følelserne.
 
Nakke- og kæbespændinger hænger ofte sammen. For når du bider sammen omkring kæben for "lige at klare det", så kan denne sammenbidthed sætte sig i nakken også. Følelserne ved nakkesmerter og -spændinger kan være "at bøje nakke" for pres udefra, fra en "overmagt" eller af hensyn. Det kan føles uretfærdigt. 
 
Hør Anders fortælle om Nanas behandling af skulder og nakke 
 
 

Skulder 

Problemer med spændinger i skulderen, myoser, der kan føles som klumper, kan stamme et helt andet sted fra. Fra en skævhed i den modsatte side af hoften. En dårlig, anspændt holdning. Eller som en reaktion på en stress-tilstand i kroppen, hvor skulderen "fryser fast". Men du kan også "bare" være et meget ansvarligt, over-ansvarligt, menneske. Der bærer en stor byrde - af følelser af at skulle nå det hele, men ikke kunne, fordi der hele tiden hober sig nyt op - og du halser bagefter. Med alle dine forpligtelser, dit ansvar, slæbende med på skuldrene. 
Så det handler om følelser, der skal forløses.
Og om hjernen, der skal have besked om at give slip på skulder og nakke.
Det gør jeg igennem blid kranio-sakral terapi, hvor jeg løsner op omkring spændingerne i skulder/nakke-området. 
Sådan så du kan få dit gode helbred tilbage.
 
 

Din lænd

Stephanie bøvlede med sin lænd efter at have født sine tvillinger for 3,5 år siden. Hun har haft smerter og bøvlet med sin lænd lige siden. Nu har hun været hos Nanas behandling. Du kan læse hendes anmeldelse her:

anmeldelse google

Kan jeg anbefale Nana? JA!

Jeg opsøgte Nana for snart 3 måneder siden nu,

jeg blev hende anbefalet af en kollega som kendte

til mit store problem med hold i lænden,

(efter jeg har været gravid med tvillinger)

som har plaget mig i 3 1/2 år, hver - hver anden uge.

Jeg havde gået til kiropraktor, hver - hver anden uge

men ligeså hurtigt jeg blev fikset, ligeså hurtigt faldt

det tilbage igen.

Jeg havde virkelig mange smerter forbundet med dette,

og det påvirkede mit liv virkelig meget!

 Både fysisk men i den grad også mentalt!

Jeg træner, spiser sundt og har en sund livsstil

så dette var til dyb frustration at problemet

var tilbagevendende!

Jeg opsøgte derfor Nana med et åbent sind

og tanken “jeg har intet at miste ved at prøve

en alternativ behandler nu”

og jeg har ikke et sekund fortrudt mit valg!

Jeg har nu været smertefri i 3 måneder,

og tør dermed godt dele min VIRKELIG

gode oplevelse med Nana,

da jeg slet ikke er i tvivl hun er kommet til livs med mine ryg smerter.

Et kæmpe tak til hende!

 

Piskesmæld

Et piskesmæld kan være være genstridigt. Svært at komme af med. Fordi chokket sidder dybt i kroppen. Fordi kroppen husker. Selv når der går lang tid - måske mange år. Og du tror, at det er du kommet over for længst. Pludselig kan der være noget, der trigger det. Noget, der får genaktiveret dit traume - piskesmældet. Og så føles det pludselig aktivt igen.

Når du kommer til behandling med et piskesmæld, så lytter jeg til din historie og læser kroppens historie. Går ind i årsagen. Mærker ind i den følelse, der sidder og blokerer for dit gode helbred. En følelse, der kan sidde i nakken er uretfærdighed. Måske handler det om, at du føler, du blev nødt til at "bøje nakken" over for en overmagt, et udefra kommende pres. Og det føles uretfærdigt for dig. Det kan være sådan en følelse, der ligger til grund for dit piskesmæld.

Så behandlingen starter med en kropslæsning for at forstå dit traume. Derefter behandler jeg med kranio-sakral terapi, traume-healing og evt øreakupunktur. Det forløser følelsen og sætter lige så blidt gang i dit energi-flow og en helbredelsesproces. Så du får dit gode helbred tilbage. 

 

Kæbe og tinnitus

Jeg har et holistisk syn på kroppen, dvs. jeg ser den som et hele.
Når jeg har læst din krop, ved jeg, hvilke følelser, der er på spil. Ved kæbeproblemer handler det tit om at bide sammen, bide i sig, "have styr på", have kontrol. Dine kæbespændinger kan efterfølgende forplante sig til hovedpine, nakkesmerter eller tinnitus. Hvis du har tinnitus eller nedsat hørelse, handler det selvfølgelig også om den støj, du har været udsat for som fx musiker eller DJ. Men igen gemmer der ser også følelser her. Måske er der noget, du dybest set ikke har lyst til at høre.

Følelserne bag dine spændinger i kæbe eller nakke eller tinnitus kan jeg forløse igennem behandling med kranio-sakral terapi. Jeg mærker efter, hvor spændingerne sidder og løsner kæben og kranienerverne. Du vil umiddelbart kunne mærke forskel på, hvor afslappet og behageligt, det føles efter den blide og nænsomme kranio-sakral behandling. Tit supplerer jeg med øreakupunktur, der forstærker behandlingen.

Så jeg læser din krop, forløser blokerede følelser og giver dig den behandling, som du har brug for.
Her og nu.
 

Søvn

Søvn handler dybest set om at turde give slip, overgive sig. Når du er i en periode med god søvn, så er det det naturligste og nemmeste i verden. Men tankemylder, smerter og manglende jordforbindelse kan ødelægge din søvn og give problemer med at falde i søvn eller få dig til at vågne om natten.

 
Dårlig søvn eller insomnia optræder tit i perioder, hvor du har svært ved at mærke kroppens behov. Så er det forbundet med en stress-tilstand i kroppen, fordi kroppens signaler igen og igen bliver overhørt.
For at  finde vejen tilbage til dit afslappede nervesystem (parasympatiske) og komme forbi de følelser, der sidder og blokerer indeholder behandlingen udover kropslæsning og kranio-sakral terapi:
 • fokus på vejrtrækning - det er så vigtigt at komme tilbage til et dybt, naturligt åndedræt
 • samtale om gode søvnvaner og rutiner - herunder, hvordan du gearer ned
 • afbalancering af dit energiflow, dine meridianbaner
 • masser af jordforbindelse
 • behandling af effektive søvnpunkter
 • gode punkter til selvbehandling af fødder og øvelser

 

Her får du en video, der giver dig tips til at få en bedre søvn 

 
 

Allergi

Allergi er en reaktion, hvor kroppen tror, den er i fare og reagerer.

Når jeg behandler allergi med akupunktur, får du de punkter, som relaterer sig til din allergi, fx. høfeber, reaktioner på græs, pollen eller kattehår.

Her i videoen viser jeg dig gode punkter, du selv kan behandle ved allergi.

Klik på billedet for at se videoen.

God fornøjelse!

allergi

 

Din fordøjelse

Din fordøjelse betyder meget for dit velbefindende. 

Jeg har lavet en video, hvor jeg viser jeg dig to gode punkter, 

som du selv kan behandle.

 • Et punkt for at styrke dit mave-tarm område.
 • Et punkt til, når maden har sat sig fast med forstoppelse.

Og så får du også god energi med på vejen.

Klik på billedet for at se videoen.

God fordøjelse 

video med gode punkter

 

Mere Energi? JA TAK!

Når kroppen har været på overarbejde igennem lang tid, når du har skullet præstere lige det ekstra - igennem lang tid - ja, så er det ikke så mærkeligt, at du bliver træt. Ikke har mere energi.

Det starter tit med, at du har svært ved at sove, har tankemylder. Har svært ved at slippe dagens begivenheder. Og bekymrer dig. Alt for meget. Disse tanker sidder som spændinger i dit nervesystem og gør, at du har svært ved at slappe af, være af-spændt, selv når du (prøver på) at holde fri.

Når du så står op om morgenen, har du ikke den der "yes"-følelse. Selvom du måske egentlig har det godt med dit arbejde, din familie, det, du gør i din hverdag. Dine nyrer har simpelthen kørt på med kortisol, adrenalin og noradrenalin i for lang tid. Så du får ikke det der kick om morgenen - eller resten af dagen.

Så kan det være, at du ikke har energi til din hverdag. Selv de ting, der gør dig glad. Og pludselig kan det være, der popper symptomer op som ondt i skulder, nakke, lænd eller "hoved"-problemer som ondt i hovedet, øresusen eller tinnitus.

Jeg behandler de følelser, der sidder som fastlåsninger i dit nervesystem. Og samtidig arbejder jeg med at få gang i din livsenergi, din qi. For når energien stagnerer, er ved at gå i stå eller bliver blokeret, så er det, at du er træt og kan få trælse symptomer.

Nanas behandling behandler dig med kanaliseret energi. Så du kan få mere energi i din hverdag.

 

Nanas behandling giver energi (Sepstrup)

 

 

 

Boost dit immunforsvar

Når jeg "booster" dit immunforsvar, fjerner jeg blokeringer i dit system.

 • Blokeringer er låsninger i dit nervesystem.
 • Blokeringer er ubalancer i dine energibaner, meridianerne.
 • Blokeringer er uro: tanker, der gør, at du ikke kan falde til ro, fx dagens opgaver, der ikke giver slip, når du går til ro. Eller bekymringer, som fylder og bliver ved med at fylde, fordi du giver dem opmærksomhed i forsøget på at løse dem. 

Kort sagt: alt det, der afholder dig fra at kunne slappe af, restituere, komme i balance. Det gør, at dit immunforsvar ikke kan arbejde, fordi du er i det sympatiske nervesystem, hvor kroppen er i beredskab, parat. Parat til at flygte eller kæmpe. Og der er der ikke plads til at tage sig af kroppens signaler. Heller ikke af immunforsvaret, der bliver sat på stand by. Sagt på en anden måde, så har vi som mennesker brug for ro til at bekæmpe fx virus fra luftvejen.

Som sagt behandler jeg blokeringer og aktiverer punkter, så din krops immunforsvar kan arbejde som det skal.

 

Nanas behandling til dit immunforsvar (booking Sepstrup)

 

 

 
 
 

Priser:

Kranio-sakral, boost-behandlinger og akupunktur (voksne, fra 12 år)

Kropslæsning og behandling med kranio-sakral,  60 min - 700 kr.

Deluxe-behandling til dig, der vil have en meget dybdegående
behandling, hvor der er ekstra tid til din problematik,       
90 min - 850 kr.
 
 
Akupunktur -  30 min-45 min                                       - 500 kr.
Jeg giver gratis akupunktur i forbindelse med anden behandling                
 
Børn (0-11 år) - kranio-sakral terapi, 45 min - 575 kr.
 
 
Alle behandlinger kan gives som gavekort. 
 
Ved køb af 3- turs klippekort gives 10 % rabat
 

 

 
Alle behandlinger starter med kropslæsning og samtale.
Et behandlingsforløb strækker sig normalt over 3 behandlinger afhængig af problematik + evt efterfølgende tjek. Jeg anbefaler, at 1. behandling er på 1½ time (deluxe-behandling), så vi har tid til fordybelse.
 
Aflysning senest 24 timer før aftalte tid. Ellers betales for fuld behandling. 
Du kan betale med mobilepay på 86048 eller kontant.
Du bedes møde til aftalt tid, helst ikke tidligere end 5-10 min før. 
Tak ❤️

 

Nanas behandlings nyhedsmail

Har du lyst til at få mine fedeste øvelser til skulder,

kæbe, nakke og andet godt til din krop?

Så tilmeld dig min nyhedsmail.