Loading...

Hvordan virker et fodbad?

 

De fleste herhjemme forbinder fodbad med wellness og velvære. Og det er jo også dejligt at kunne slappe af efter en lang dag med fødderne i vand og bare tænke ahhh.

Hemmeligheden ved, at du tænker "ahhh", når du stikker fødderne i dejligt varmt (eller koldt) vand er, at det går direkte ind og påvirker dit nervesystem. Så fodbad kan på den måde støtte et behandlingsforløb. 

Jeg siger det tit i forbindelse med fodbehandling, men også kranio-sakral terapi: tag et 3-4 ugers forløb, hvor du tager et fodbad hver aften. Det er simpelthen godt til at få dig gearet ned om aftenen, få ro på dit nervesystem.

Klienthistorie: jeg havde en klient, der havde det dårligt: Hendes tanker var meget negative, så hun gik og slog sig selv oven i hovedet med alt det, der var gået galt i hendes liv. Mange bekymringer og skyldfølelser. Hun havde mange tanker, der gav en dårlig nattesøvn og problemer med at falde i søvn. Og var selvfølgelig træt i løbet af dagen med hovedpine. Jeg fortalte hende om, hvordan hun skulle tage 20 min fodbad om aftenen. Da hun kom næste gang 4 uger senere, havde hun taget fodbad hver aften. Og symptomerne var nærmest væk, hun var rolig og klar.  

 

Fodbad hos Nanas behandling

Som du kan læse i klienthistorien er fodbad rigtig effektivt til at få ro på nervesystemet. Og det er vigtigt med en god følelse, at du får en god følelse, når du tager fodbad.

Det, der giver dig en god følelse = nydelse! Nydelsen er vigtig, fordi den får dig til at mærke dig selv. Mærke, hvordan du har det. Og det er stress-forebyggende.

Du kan bruge urter fra haven og kan blande urter med blomsterblade fra fx roser. I øjeblikket er jeg vild med mynte, hvor jeg først bruger bladene til min te. Derefter ryger de over i baljen til fodbad. Det er så dejligt.

 

Fodbadesalt med rosmarin, pebermynte og eukalyptus

Er en dejlig fodbads-oplevelse til dig, der gerne vil have ro på dit nervesystem. Dette krydrede fodbadesalt giver dig en dejligt-kraftige duft-oplevelse og virker stabiliserende ift dit kredsløb og styrker nervesystemet. 

Du kan købe fodbadesaltet her:

Nanas shop 

 

Basisk fodbadesalt med ædelsten

Basiske fodbadesalt giver dine fødder en helt ny oplevelse, da de neutraliserer de syrer, der udskilles på huden. Det betyder, at de "afsyrer" kroppen, fjerner "gift-stoffer", som ellers hober sig op i fødderne. De basiske fodbadesalte indeholder også ædelsten, der tilfører badet vigtige mineraler. De er duft-neutrale og kan anvendes, hvis du er (over)følsom over for dufte. Hvis du savner duft-oplevelsen, kan du selv komme urter eller olier i. 

Du kan købe fodbadesaltene her:

Nanas shop

 

I min facebook-gruppe Jeg læser dine fødder fortæller jeg om fodlæsning. Vi tager også fælles fodbad engang imellem.

Du og dine fantastiske fødder er meget velkommen