Loading...

Jeg er alternativ behandler og Danmarks første fodlæser

 
Jeg hedder Nana Michelsen, og jeg brænder for at hjælpe mennesker. Jeg bor midt i Midtjyllands grønne hjerte sammen med min dejlige søn og elsker den natur, jeg har omkring mig. Hærvejen ligger ovre på den anden side af hækken, og skoven er nærmest min baghave. Når jeg går en tur, kan jeg klappe naboens heste og køer, hvis jeg har lyst.
Når jeg arbejder ved skrivebordet, sætter jeg mig udenfor, så snart solen viser sit dejlige ansigt. Det giver mig ro at være omgivet af denne fantastiske natur og idyl. Og jeg tanker frisk energi ved at rode i jorden i min have – der er altid masser af ukrudt.


Min rejse som alternativ behandler

startede med, at jeg som 16-årig oplevede, at der var noget med mine hænder. Ja, det startede egentlig tidligere, da jeg som lille pige elskede at give massage og bare vidste, hvad jeg skulle gøre. Også at man ikke måtte røre rygsøjlen. Uden at nogen havde fortalt mig det.

 
Men da jeg kommer fra en musikalsk familie, valgte jeg musikken – og det har jeg aldrig fortrudt. Jeg elsker stadig at synge og spille og bruger det også, når jeg behandler med klang. Jeg er meget nysgerrig og er vild med at lære noget nyt, tilegne mig viden, men også at formidle. Så jeg har taget forskellige uddannelser og har undervist på flere forskellige niveauer.

I 2011 startede jeg uddannelsen som kranio-sakral terapeut, fordi jeg havde fået at vide, at jeg havde healer hænder. Det vidste jeg jo sådan set godt, men kunne ikke sætte ord på det. Set i bakspejlet var jeg bange for at gå den vej. For hvor skulle den føre hen? Hvad skulle jeg gøre? Hvordan skulle jeg overleve? Men det gav SÅ meget mening at bruge sine hænder. Jeg følte virkelig, at jeg var kommet hjem, da jeg gik i gang med at behandle. Og sådan har jeg det stadigvæk. Jeg er 100 % nærværende og stoler på min intuition. Og bruger meget (kanaliseret) energi.
 
 
Nu er det 6 år siden, jeg sprang ud som fuldtids alternativ behandler. Og jeg føler virkelig, at mit indre folder sig ud nu, hvor jeg går den vej, jeg skal. Det har taget mig mange år at nå hertil. Mange omveje. Men jeg er taknemmelig for alle mine erfaringer. Ikke mindst som fodlæser og behandler af fødder med fodlæsning. Alt det, jeg har med mig, som gør mig til den, jeg er. Som hjælper mig til at give dig den bedste behandling og fodlæsning, som jeg formår. Tak.
 
Som behandler starter jeg med at læse kroppen for at finde årsagen til din problematik. Hvis du kommer med et fodproblem, er det selvfølgelig også dine fødder, jeg læser. Efterfølgende behandler jeg med kranio-sakral terapi og Nanas fodbehandling. Du får en eksklusiv behandling med kranio-sakral terapi, krops- og fodlæsning, akupunktur, organmassage, healing og klang. Målet er, at give dig den bedste behandling. Så du kan få dit gode helbred tilbage ❤️
 
Fra artikel i Midtjyllands Avis om Nana Michelsen som fodlæser, juni 2019
 
 
 • Jeg er registereret alternativ behandler hos Kranio-sakral foreningen. Uddannet som kranio-sakral terapeut hos Trine Rosenberg i Silkeborg, 2013
 • Øreakupunktur (auricoloterapi) hos Rikke Godthjælp, 2013
 • Clairvoyant mediehealer uddannelse hos Judy Rasmussen, 2015-2016
 • Mindful selfcompassion, timer hos Helle Laursen, 2016
 • Healing af Traume, kursus hos Judy Rasmussen, 2016
 • Reiki healing 1 hos Padam Christo Blak, 2016
 • Kursus i medieskab (Mediumship) ved Arthur Findlay College i Stansted, 2017
 • Opfølgende kranio-sakral kurser hos Trine Rosenberg, 2017 og 2021
 • Clairvoyant medievejleder hos Judy Rasmussen, Kolding, 2016-17
 • Kursus i metasundhed hos Lars Mygind, 2017
 • Kursus "Hvad fødderne fortæller" hos Carolina Puck, 2018
 • Uddannelse i Conversiologie (fodlæsning) hos Karin Mayr, Østrig, 2018
 • Kursus hos Mauricio "Moshe" Kruchik "Analyzing personality Patterns through the feet", 2019
 • Læser fødder på Vild med dans-deltager Umut i Podcast "Helt væk med Hemmingsen", sept. 2019 (lyt med fra 14:03) 
 • Astrologi-kursus ved IC Instituttet, 2021
 • Akupunktur, modul 1 ved Kjeld Bruun-Jensen, 2022
 • Andre erfaringer: cand mag fra Aarhus Universitet 1995, Berklee College of Music 1990 og 92, Silkeborg Seminarium 2005, lærer i forskellige sammenhænge, pianist og saxofonist
 

 

 

Nanas behandling, v. Nana Michelsen , CVR-nr: 32708137 er dataansvarlig og håndterer dine personoplysning.
Nanas behandlings klinik ligger i Sepstrup, lidt udenfor Them.
Jeg fører journal og beder dig om at underskrive en samtykkeerklæring, der handler om beskyttelse af personfølsomme oplysninger jvf persondataforordningen (GDPR) af 25.5.2018. Det drejer sig om dit navn, adresse, mail, telefonnummer og forhold i forbindelse med behandlingen og dit helbred. Du kan til enhver tid bede om aktindsigt og tilbagekalde dit samtykke. Journalen opbevares aflåst, og der gives ikke oplysninger videre uden mit ønske og efter aftale med mig.
Jeg gemmer dine kontaktoplysninger i 5 år, jvf bogføringsloven.
Jeg gemmer din journal i op til 18 mdr efter endt behandling og sletter så jvf persondataloven.
 
Nanas behandlings nyhedsmail

Har du lyst til at få de 3 fedeste øvelser til skulder,

kæbe og nakke - og andet godt til dig og din krop?

Så tilmeld dig Nanas behandlings nyhedsmail. Tak for dig.