Loading...

Hvad er Nanas fodbehandling? 

 
 
 

Nanas fodbehandling

 
Nanas fodbehandling foregår, når selve læsningen af dine fødder er færdig. Det er en blid behandling, der føles behagelig for dine fødder. Igennem forskellige berøringsteknikker bearbejdes følelsesknuder og blokeringer, der er årsag til, at du har ondt i dine fødder eller fodproblemer eller det føles problematisk for dig "bare" at gå.  
 
Nanas fodbehandling handler om at få kroppen tilbage til sin naturlige balance. Fodbehandlingen er holistisk, dvs. den årsagsbehandler ud fra en forståelse af, at en problematik i fødderne afspejler en ubalance, et symptom (sygdom) eller en blokeret følelse eller en knude af følelser. Når følelser stagnerer, ikke længere er "varme" eller i flow, så sætter de sig i kroppen. Det er de symptomer, du mærker ved fodproblemer.
 
Igennem iagttagelse og berøring af zoner på foden (ikke zoneterapi) findes disse stagnerede følelsesknuder og ubalancer. I kroppen kan de mærkes som spændinger og overskud af syre, base i slimhinderne. Dette afbalanceres igennem behandling med blid massage, berøring og holden-på steder på dine fødder. Så Nanas fodbehandling arbejder også energetisk på at få kroppen i balance.
 
 
I en fodlæsning tyder jeg små detaljer såsom forskellige farver og farvenuancer, hudens mønstre, linier, hvad der ligger ovenpå huden og blokerer. Jeg sætter lup på tæer og negle. Alting har betydning. For din personlighed, dine tanker, følelser og det, der helt grundlæggende er dig, aftegnes i fødderne. Og det gør din energibalance også: om du er energiforladt og knap nok kan slæbe dig afsted på arbejde eller du har plus på energikontoen. Så ved at tyde dine fødder, finder jeg ud af, hvilke følelser, der er på spil og skal forløses.
Sådan så du kan finde tilbage til dit midtpunkt, din balance.
 
 
klienthistorie
 
 

Knyst-pakken

Elsk din knyst! For den fortæller noget godt om dig. For sådan er dine fantastiske fødder. De gemmer på dine følelser. Dem, du ikke helt vil stå ved. Eller de følelser, som er forbundet med de automat-reaktioner og overbevisninger, du har. Og som styrer dig mere end du ønsker.

Knyst-pakken er til dig, der går og bøvler med en knyst og måske har gjort det igennem lang tid. Måske har du været i behandling og fået at vide, du skal slå dig til tåls med det. Acceptere gener eller smerter. Eller måske opereres som udvej. For der kan ikke rigtig gøres andet.

Som fodlæser fortæller jeg dig om de følelser, der ligger bag din knyst. Sådan så du får en følelsesmæssig forståelse af, hvad det er, der er på spil. Så behandler jeg dig med Nanas fodbehandling, der føles dejlig og afslappende. Som at komme hjem, tilbage i dine fødder. Derefter får du vejledning til, hvordan du selv kan arbejde med knyst igennem mine to bedste øvelser og terapeutisk fodbad.

Knyst-pakken er et forløb, hvor du kommer 3 gange til fodlæsning og fodbehandling. Det er dig, dine fødder og din knyst, der er i centrum og får den bedste behandling, jeg kan give. Det betyder

  • at du kan opleve, at din knyst lindres, føles mindre generende eller måske bliver mindre
  • at dine fødder får den absolut bedste læsning og behandling, jeg kan give. Hvor du bliver set med kærlige øjne, får at vide, hvilken personlighed, du har. Hvilket potentiale, du har – altså, dine muligheder. Og hvor det går skævt, hvor du ikke går DIN rette vej
  • at du i løbet af forløbet får et andet perspektiv på dine fantastiske fødder, der giver ny kærlighed til og indsigt i dig selv
  • at du får en blindtegning tegnet ud fra kontakt med din egen visdom og som vi arbejder med igennem forløbet  
  • at du første gang får mulighed for at få behandling 3 gange til reduceret pris

Du kommer til at holde af dig selv og din knyst igennem knyst-pakken. Når du forstår, hvad det er din knyst vil fortælle dig. For så kan følelsen give slip, blive forløst. Og jo større kærlighed og omsorg, du viser for din knyst og dine fødder, jo mere kærlighed giver du til dig selv. Jo mere egen-omsorg viser du. Og det er en forudsætning for, at du har det godt. 

 

Priser - fodbehandling

Fodlæsning og fodbehandling
 
Fodlæsning og behandling af problematikker, 60 min - 800 kr. 
 
Fodlæsning deluxe med ekstra tid til
dybdegående behandling af
fodproblematikker og gode råd og vejledning, 90 min - 950 kr.
 
Knyst-pakken økonomi: 3 behandlinger à 45 min - 1450 kr. (normalt er 45 min´s behandling ikke mulig, derfor er det en god deal). Når du booker tid til knyst-pakken, booker du kun 1. tid. Derefter aftaler vi, når vi mødes.
 
Knyst-pakken deluxe: 3 behandlinger, 90 min 60 min, 60 min - 1992 kr. (spar: 558 kr.).  Når du booker tid til knyst-pakken, booker du kun 1. tid. Derefter aftaler vi, når vi mødes.
 
 
Book tid til fodbehandling - Sepstrup

 

Booking, København

 

Aflysning senest 24 timer før aftalte tid. Ellers betales for fuld behandling. 
Du kan betale med mobilepay på 86048 eller kontant.
Du bedes møde til aftalt tid, helst ikke tidligere end 5-10 min før. 
Tak ❤️
 
Bemærk: Der er tillæg pga udgifter for lokale, rejse, overnatning ved behandling i København. Jeg beder om din forståelse. Tak❤️
 

 

Navn:
E-mail: