Loading...

Hvad er fodbehandling hos Nanas behandling? 

Fodbehandling hos Nanas behandling foregår, når selve læsningen af dine fødder er færdig. Det er en blid såkaldt conversiologisk behandling, der føles behagelig for dine fødder. Igennem forskellige berøringsteknikker bearbejdes følelsesknuder og blokeringer, der er årsag til, at du har ondt i dine fødder eller fodproblemer eller det føles problematisk for dig "bare" at gå.  
 
I conversiologie sådan som jeg har lært det hos Karin Mayr fra Østrig handler det om at få kroppen tilbage til sit naturlige midtpunkt, sin balance. En conversiologisk fodbehandling er holistisk, dvs. den årsagsbehandler ud fra en forståelse af, at en problematik i fødderne afspejler en ubalance, et symptom (sygdom) eller en blokeret følelse eller en knude af følelser. Når følelser stagnerer, ikke længere er "varme" eller i flow, så sætter de sig i kroppen. Det er de symptomer, du mærker ved fodproblemer.
Igennem iagttagelse og berøring af zoner på foden (ikke zoneterapi) findes disse stagnerede følelsesknuder og ubalancer. I kroppen kan de mærkes som spændinger og overskud af syre, base i slimhinderne. Dette afbalanceres igennem behandling med blid massage, berøring og holden-på steder på dine fødder. Så conversiologisk fodbehandling arbejder også energetisk på at få kroppen i balance.
 
 
I en conversiologisk fodbehandling læser jeg fødderne. Opmærksomt tyder jeg små detaljer såsom forskellige farver og farvenuancer, hudens mønstre, linier, hvad der ligger ovenpå huden og blokerer. Jeg sætter lup på tæer og negle. Alting har betydning. For din personlighed, dine tanker, følelser og det, der helt grundlæggende er dig, aftegnes i fødderne. Og det gør din energibalance også: om du er energiforladt og knap nok kan slæbe dig afsted på arbejde eller du har plus på energikontoen. Så ved at tyde dine fødder, finder jeg ud af, hvilke følelser, der er på spil og skal forløses.
Sådan så du kan finde tilbage til dit midtpunkt, din balance.
 

Priser - fodbehandling

Fodlæsning og fodbehandling
Fodlæsning og behandling af problematikker, 60 min - 800 kr. 
Fodlæsning og behandling med energi-boost, 70 min - 875 kr.
Fodlæsning deluxe med ekstra tid til
dybdegående behandling af
fodproblematikker og gode råd og vejledning, 90 min - 950 kr.
 
 
Book tid til fodbehandling - Sepstrup

 

Book tid til fodbehandling - København

 

Navn:
E-mail: