Fodlæsning / Online fodlæsning

Online fodlæsning - også partnerfødder

Når du kommer på afveje eller ikke når i mål med dine ønsker og drømme, så kan dine fødder vise dig vej. Fordi dine fødder er fantastiske guides. De fortæller om din personlighed og dit potentiale. Om du lever i overensstemmelse med den, du virkelig er. Din sjæl. 

Fodlæsning - online

Synes du, det lyder spændende med en fodlæsning. Men bor ikke lige i nærheden. Ja, så har du nu mulighed for at få en online fodlæsning. Den foregår ved, at du sender billeder af dine fødder til mig. Hvis du har et fodproblem, må du gerne beskrive det. Jeg læser dine fødder og optager en video, hvor jeg laver læsningen. Den sender jeg til dig. Enten igennem Facebook (hvis du er bruger) eller via youtube (det er kun dig, der kan se den). Derudover får du vejledning i forhold til de ting, jeg ser. Så det får du:
  • en læsning på video, som du kan se lige så mange gange, du vil - ca 20 min
  • jeg fortæller dig om din personlighed og dit potentiale. Det, der er dig indeni. Din sjæl. Og om du udlever dit potentiale
  • jeg giver dig vejledning i forhold til det, jeg ser. Fx i forhold til fodproblemer. Og jeg skriver vigtige punkter fra vejledningen ned til dig (ca ½ side), som jeg sender dig sammen med videoen
  • Partnerfødder får 2 læsninger - en af hver + vejledning til dybere forståelse af hinanden

Sådan gør du

Når du har besluttet dig for, at du gerne vil bestille en fodlæsning, sender du billeder af dine fødder til mig enten på mobil 25210675 eller messenger (Nana Michelsen) eller mail nami2222@hotmail.com. Du må gerne skrive, hvis du har et fodproblem.
 
Det er vigtigt, at billederne er rimeligt skarpe (mobilfoto plejer at være fint). Tag et billede
-ovenfra, begge fødder
-fra fodsålen med begge fødder
-af venstre fod, hvor tæerne er tydelige 
-af højre fod, hvor tæerne er tydelige
-hvis du har et fodproblemer, så et billede af problem-området
 
Ved partnerfødder skal du medsende et billede af en erklæring: Jeg giver lov til, at Nana Michelsen læser mine fødder + underskrift fra din partner.
 
Feedback
Når du har set videoen og læst vejledningen, er du meget velkommen til at sende mig en feedback, hvor du skriver, om det giver mening for dig. 
 
En fodlæsning er den bedste gave til dig selv. 
Eller du kan give den som gave til en, du holder af.
Pris 450 kr. for en online fodlæsning -
partnerfødder 700 kr.
 

Facebook-gruppe - Jeg læser dine fødder ❤️

Hvis du er vild med fødder og synes, fodlæsning er spændende, er du meget velkommen i min facebook-gruppe Jeg læser dine fødder ❤️
 
 
Nana Michelsen | Sepstrupvej 63, 8653 Them og Trondhjemsgade 11, parterre, 2100 København Ø  | Tlf.: 25210675