Jeg læser din krop

- så du kan få dit gode helbred tilbage

Du kender det måske, at du har smerter og spændinger, der bliver ved med at poppe op. Selvom du har gået til behandling. Mange gange. Du har prøvet både det ene og det andet. Hos flere forskellige. Men der er ikke rigtig noget, der hjælper.
Måske har du fået at vide, at nu har man gjort, hvad man kunne. Der er ikke mere at gøre. Du må lære at leve med det.
 
 

Hvad kan du så gøre nu?

I min verden er det følelser, der sidder i klemme. Det er dem, der blokerer for dit gode helbred. Det er dem, der giver dig symptomer som tinnitus, søvnproblemer, piskesmæld eller spændinger og hovedpine. Kroppen lyver nemlig aldrig. Den fortæller af sig selv om årsagen til din problematik. Det kan bare være svært at forstå det, den siger!
 
 
 
 
Hvordan véd jeg så det?
Det véd jeg, fordi jeg læser din krop og tyder dens fortællinger. Det begyndte som en interesse i at kigge i ørerne - hvorfor så det sådan ud? Hvorfor var et område spændt op og hvidt?
Jeg gik og tænkte meget over det, jeg så og relaterede det til det, jeg havde lært om øreakupunktur. Og langsomt begyndte jeg at forstå, hvad linier, form, farve og spænding fortalte mig. Jeg synes stadigvæk, det er utroligt spændende at gå og kigge i ørerne på mine klienter. For kroppen er en sladrehank. Den fortæller, hvad der er på spil.
Lidt senere kom interessen for fødderne. De er jo lidt større end ørerne (!), og det betyder, at man kan læse mange flere detaljer. Intet er tilfældigt! Alt har betydning, når man læser fødder. Og ja, jeg brænder for at tyde føddernes fortællinger.
 
Sådan startede min interesse for kropslæsning. I dag læser jeg primært dine fødder, hænder og ører, dvs. form, farve, temperatur, spænding. Men selvfølgelig kigger jeg også på dit ansigt og resten af kroppen. Jeg har taget flere kurser. Også hos Karin Mayr fra Østrig i conversiologie, der er kropslæsning - mest ud fra fødderne. Fordi jeg brænder for at blive klogere og dygtigere til at tyde kroppen. 
 
Kropslæsning viser mig hvilke følelser, der er på spil. Det er så min opgave at tyde dem. Sådan så de kan forløses igennem behandling.
Og du kan få dit gode helbred tilbage.
 

 

Nana Michelsen | Sepstrupvej 63, 8653 Them og Masnedøgade 20,2.sal, 2100 København Ø  | Tlf.: 25210675