Fodlæsning / Fodlæseruddannelsen / Fodlæseruddannelsen i København

Fodlæseruddannelsen i København

Nanas fodlæserskole -
på Østerbro marts 2020!


Velkommen til Danmarks første og enestående FODLÆSERUDDANNELSE.
Velkommen til dig, der bliver del af noget hot og spændende som fodlæser ❤️

Fodlæseruddannelsen henvender sig til alle, der er interesseret i fødder og ønsker at læse dem og tyde deres fortællinger. Det kan være, du er zoneterapeut eller fodterapeut og gerne vil videreuddanne dig og er nysgerrig på et andet perspektiv på fødderne. Det kan også være, du "bare" synes, fødder er spændende og har lyst til at dykke ned i deres fantastiske og forunderlige verden. Det vigtigste er, at du er åben over for at lære noget nyt og ønsker at udvikle dig personligt og arbejde med din egen energi.

Det får du:
en uddannelse, der er opbygget, så du bliver "taget i hånden" med øvelser, opgaver og "foot-on" = fodlæsning fra 1. mødegang. Det giver dig masser af træning fra start af. Du kommer til at føle dig mere og mere sikker og stole mere og mere på dig selv og din egen intuition. Og det er afgørende for, at du udvikler dig til at blive blandt DANMARKS FANTASTISKE FODLÆSERE.
en erfaren underviser, der støtter, vejleder og rådgiver dig - der, hvor du er i din proces
en nyskabende uddannelse, der sætter dig i stand til at se og forstå dig selv og andre mennesker ud fra viden om analyse af personlighed igennem fødderne
konkrete værktøjer til analyse af fødderne
et uddannelsesforløb, hvor din intuition trænes og du udvikler dig personligt
enestående viden om fødderne sammensat specielt til uddannelsen
et fællesskab på holdet, hvor vi hjælper hinanden
nye perspektiver på dit personlige liv og dit behandlerliv
materialer, der gør dig klogere og skarpere på fodlæsning
et øveforum på Facebook /whatsapp, hvor du er i kontinuerlig kontakt med dit hold og underviser Nana Michelsen og kan stille spørgsmål
et kontinuerligt forløb, hvor du kan træne og få råd og vejledning
en uddannelse, der er fuldstændig ny og hot!
du bliver blandt Danmarks første og eneste fodlæsere
DET VIGTIGSTE I UDDANNELSEN ER DIG SOM FODLÆSER, så derfor arbejder vi med din intuition og din egen fede energi. Så du kan omfavne den, du virkelig er, gå din rette vej og få kontakt med din sjæl og udvikle dig på din helt egen måde ❤️

Mål
Igennem fodlæseruddannelsen lærer du at læse føddernes linier, struktur, farver, størrelse, tekstur med hands-on (foot-on!). Du læser fødder fra 1. mødegang og får masser af træning, der gør dig mere og mere sikker. Så du bliver sikker på det faglige, men også dig selv som fodlæser. Vi gennemgår forskellige fodtyper, tæernes temaer i forhold til chakraerne og forskellige fodproblemer.
Målet med en fodlæsning er at vise klientens personlighed, potentiale og muligheder og give råd og vejledning. Sådan så klienten kommer tilbage til sin midte, sin "rette vej".
I løbet af uddannelsen arbejder vi med at se, hvordan personligheden viser sig i fødderne, hvordan man lever sit potentiale, hvor man kommer fra (barndom), og hvilke udfordringer man har her og nu. Det inkluderer fodtyper, tæernes temaer og chakra.
Du arbejder også med dig selv – med at stole på din intuition, når du sidder med et par fødder i hånden. Ved at lære andres og dine egne fødder at kende, får du hjælp til din egen vej og det, der måske kan være svært for dig selv. Vi arbejder også med din energi, så du kommer på en højere frekvens der gør det muligt for dig at skelne, hvad der er dit og hvad der er klientens. Og vi arbejder ud fra etiske retningslinier, så din vejledning bliver mild og en positiv oplevelse for din klient.

Der er en behandlingsdel, hvor vi vejleder i forhold til fodproblemer som knyst og hælspore. Hvad kan man gøre for at afhjælpe? Her får din klient også selvbehandlingsværkstøjer med hjem som fodbad og fodsalt, gode punkter på foden til afhjælpning af søvnproblemer, god jordforbindelse.

Hvis du er interesseret i fodlæseruddannelsen:

kan du melde dig ind i min facebook-gruppe "Jeg læser dine fødder"
https://www.facebook.com/groups/2124716817765710/
 
Modulerne
Fodlæseruddannelsens grundforløb er en 3 måneders uddannelse, hvor du udvikler dine evner og færdigheder som fodlæser. Herefter har du mulighed for at tage overbygningens niveau 2, 3 og 4 for at blive professionel fodlæser, hvis du ønsker det.

Hele fodlæseruddannelsen er en 1-årig uddannelse. Den består af 12 moduler med en afsluttende prøve. På billedet nedenunder kan du se, at der er 4 niveauer med hver 3 moduler, hvor der både er øvelser og opgaver fra gang til gang. Der bliver læsning af fod-billeder og levende fødder, og du skal også øve dig på "kaniner" derhjemme. Så du virkelig får lært stoffet og føler dig godt klædt på fagligt som fodlæser.
 

Alle moduler består af 2 dage. Den ene dag er med personligt fremmøde, hvor du er sammen med dit hold. Den anden er online, hvor du sidder hjemme. Imellem modulerne bliver du tilknyttet en lukket Facebook eller whatsapp-gruppe, hvor du kan stille spørgsmål.


Du kan tage et eller flere moduler, som du vil. Men jeg anbefaler, at du tager modulerne i rækkefølge, da de bygger ovenpå hinanden. Du er altså ikke forpligtet til at tage hele uddannelsen. Fodlæseruddannelsen afsluttes med en prøve, der består af en teoretisk og en praktisk del. Du er ikke forpligtet til at tage prøven.


Praktisk info
Datoer for grundforløb:


1. modul: lørdag 28.3.20 kl. 9.30-17.30 +
                torsdag 15.4.20 kl. 17-21 (online)
2. modul: lørdag 25.4. kl. 9.30-17.30 +
                torsdag 7.5. kl. 17-21 (online)
3. modul: lørdag 23.5. kl. 9.30-17.30 +
                torsdag 11.6.20 kl. 17-21 (online)

Modul 4-12: det videre uddannelsesforløb aftales med holdet.
 


Sted:

Undervisningen foregår i dejlige og energi-rige lokaler på hos Nanas fodlæserskole tlf. 25210675, Masnedøgade 20, 2. sal, Østerbro + online (hjemme hos dig).
Der kan max være 10 deltagere på holdet.
 


Priser 

1 modul koster 2925 kr  - køb her  
 
3 moduler koster 8025 kr. til og med 1. marts 2020
  • Normalpris 8775 kr. - men skynd dig at få 750 kr. i rabat: Hele grunduddannelsen for 8025 kr. Køb med samlet early birdy-pris
  • Ratebetaling: du kan også betale månedsvis over 5 måneder, hver rate koster 1655 kr. I alt 8275 kr. Køb ratebetaling her.
  • Hvis du ønsker at betale i flere rater, kan du henvende dig hos mig tlf. 25210675. 
 
Hele uddannelsen = 12 moduler, incl. prøven
koster 30.300 kr. til og med 1. marts 2020

  • Normalpris 35.100 kr. - Rabatpris 30.300 - spar 4.800 kr. ved at købe hele uddannelsen - køb her med early birdy rabat
  • Ratebetaling. Du kan også betale månedsvis over 12 måneder. Hver rate koster 2575 kr. I alt 30.900 kr. Køb hele uddannelsen med ratebetaling her.
 
Du er meget velkommen til at henvende dig og høre nærmere om fodlæseruddannelsen og tilmelding til Nanas fodlæserskole:
Nana Michelsen- tlf. 25210675 eller mail: nami2222@hotmail.com
 

Meld dig til min nyhedsmail og få de fedeste øvelser på video til skulder, nakke og kæbe.
Ja tak! Jeg vil gerne abonnere på Nanas behandlings nyhedsmail.

Nana Michelsen | Sepstrupvej 63, 8653 Them og Masnedøgade 20,2.sal, 2100 København Ø  | Tlf.: 25210675