Loading...

Jeg læser dine fødder ❤️

En fodlæsning viser dine fødder, som de er: fantastiske!
Dine fødder viser din personlighed og dit potentiale. Og om du lever i overensstemmelse med den, du virkelig er - din sjæl. Om du udlever de mål, ønsker og drømme, du har. Og de fortæller dig, når der er noget galt, når du trækker dig tilbage, resignerer, ikke får sagt, hvad du føler og tænker eller går i en forkert retning på din livsvej.
Kort sagt: de er dine bedste guides til selv-udvikling.
 
Når jeg læser dine fødder, fortæller jeg dig om det, jeg ser og giver dig råd og vejledning i forhold til fodproblemer som knyst og hælspore. Jeg går bag om den følelse, der ligger bag din problematik og behandler årsagen med conversiologisk fodbehandling. Du får også gode punkter til selvbehandling og aktivering af din energi. For dine fødder er din jordforbindelse og giver dig direkte adgang til din energi.
 
 
 
 

Conversiologisk fodbehandling

Når selve læsningen af dine fødder er færdig, kan du få en fodbehandling med conversiologie. Behandlingen er blid og føles behagelig.
 
I conversiologie sådan som jeg har lært det hos Karin Mayr fra Østrig handler det om at få kroppen tilbage til sit naturlige midtpunkt, sin balance. En conversiologisk fodbehandling er holistisk, dvs. den årsagsbehandler ud fra en forståelse af, at en problematik i fødderne afspejler en ubalance, et symptom (sygdom) eller en blokeret følelse. 
 
Når jeg læser fødderne tyder jeg linier, form, farve, spænding, tekstur og temperatur. For din personlighed, dine tanker, følelser og det, der helt grundlæggende er dig, aftegnes i fødderne. Og det gør din energibalance også: om du er energiforladt og knap nok kan slæbe dig afsted på arbejde eller du har plus på energikontoen. Så ved at tyde dine fødder, finder jeg ud af, hvilke følelser, der er på spil og skal forløses.
Sådan så du kan finde tilbage til dit midtpunkt, din balance.
 
 

Online fodlæsning

Dine fødder er fantastiske guides og giver dig adgang til din egen indre visdom. De fortæller om din personlighed og dit potentiale. Om du lever i overensstemmelse med den, du virkelig er. Din sjæl ❤️
Når du kommer på afveje eller ikke når i mål med dine ønsker og drømme, så kan dine fødder vise dig vej tilbage til dig selv.
 
Synes du, det lyder spændende med en fodlæsning. Men bor ikke lige i nærheden. Ja, så har du nu mulighed for at få en online fodlæsning. Den foregår ved, at du sender billeder af dine fødder til mig. Hvis du har et fodproblem, må du gerne beskrive det. Vi aftaler et tidspunkt, hvor jeg læser dine fødder for dig - online med "zoom", hvor vi kan se hinanden og tale sammen. Det er nemt, for jeg sender dig et link, som du klikker på. Det får du:
  • en læsning af dine fødder, incl vejledning og spørgsmål på i alt 30 min
  • jeg fortæller dig om din personlighed og dit potentiale. Det, der er dig indeni. Din sjæl. Og om du udlever dit potentiale
  • jeg giver dig vejledning i forhold til det, jeg ser. Fx i forhold til fodproblemer. 

 

 

Sådan gør du

Når du har besluttet dig for, at du gerne vil bestille en fodlæsning, sender du billeder af dine fødder til mig enten på mobil 25210675 eller messenger (Nana Michelsen) eller mail:nami2222@hotmail.com. Du må gerne skrive, hvis du har et fodproblem. Book en tid online her.
 
Det er vigtigt, at billederne er rimeligt skarpe (mobilfoto plejer at være fint). Tag et billede
-ovenfra, begge fødder
-fra fodsålen med begge fødder
-fra fodsålen, hvor tæerne er tydelige på begge fødder
-hvis du har et fodproblemer, så et billede af problem-området.
 

Smagsprøve på en fodlæsning

Her kan du høre mig læse fødder på "Vild med dans"-deltageren Umut i podcasten

Helt væk med Hemmingsen

(lyt med fra 14 min 03 sek)

 

  
 

Facebook-gruppe -

Jeg læser dine fødder ❤️

Hvis du er vild med fødder og synes, fodlæsning er spændende, er du meget velkommen i min facebook-gruppe Jeg læser dine fødder ❤️

 

Priser - fodlæsning

Fodlæsning og behandling med conversiologie
Fodlæsning og behandling af problematikker, 60 min - 800 kr.
Fodlæsning og behandling med energi-boost, 70 min - 875 kr.
Fodlæsning deluxe med ekstra tid til
dybdegående behandling af
fodproblematikker og gode råd og vejledning, 90 min - 950 kr.
Online fodlæsning,                                                 30 min - 450 kr.
 
Alle læsninger kan gives som gavekort.
Ved køb af 3-turs klippekort gives 10% rabat.
 
Bemærk: København-tillæg på 100 kr. pga udgifter for lokale, rejse, overnatning. Tak for din forståelse❤️
 

Booking 

 

 

 

Nanas behandlings nyhedsmail

Har du lyst til at få mine fedeste øvelser til skulder,

kæbe, nakke og andet godt til din krop?

Så tilmeld dig min nyhedsmail. 

Tak for dig.

Navn:
E-mail: