Kropslæsning / Piskesmæld

Piskesmæld

Et piskesmæld kan være være genstridigt. Svært at komme af med. Fordi chokket sidder dybt i kroppen. Fordi kroppen husker. Selv når der går lang tid - måske mange år. Og du tror, at det er du kommet over for længst. Pludselig kan der være noget, der trigger det. Noget, der får genaktiveret dit traume - piskesmældet. Og så føles det pludselig aktivt igen.
 
Når du kommer til behandling med et piskesmæld, så lytter jeg til din historie og læser kroppens historie. Går ind i årsagen. Mærker ind i den følelse, der sidder og blokerer for dit gode helbred. En følelse, der kan sidde i nakken er uretfærdighed. Måske handler det om, at du føler, du blev nødt til at "bøje nakken" over for en overmagt, et udefra kommende pres. Og det føles uretfærdigt for dig. Det kan være sådan en følelse, der ligger til grund for dit piskesmæld.
 
Så behandlingen starter med en kropslæsning for at forstå dit traume. Derefter behandler jeg med kranio-sakral terapi, traume-healing og evt øreakupunktur. Det forløser følelsen og sætter lige så blidt gang i dit energi-flow og en helbredelsesproces. Så du får dit gode helbred tilbage.
 

Nakken

 
Nana Michelsen | Sepstrupvej 63, 8653 Them og Masnedøgade 20,2.sal, 2100 København Ø  | Tlf.: 25210675