Fodlæsning / Partnerfødder

Partnerfødder

Fodlæsning med partner

Vil du gerne opnå en større forståelse af din partner, kæreste eller bedste veninde?
Så kan I få læst fødder sammen. I bestiller tid til en partnerlæsning og møder op begge to. Først får den ene læst, så den anden og så får I læst sammen, hvor vi kommer ind på jeres personligheder, styrker, svagheder, og det samspil, der er imellem jer.
Målet for jeres partnerlæsning er at forstå dig selv og den anden ud fra jeres personlighedsstrukturer. Af typen: "Når han har svært ved at få sagt tingene ligeud, så er det faktisk en grundstruktur, han har. Og jeg kan hjælpe ham bedst ved at lade ham gå og tænke lidt, inden han siger noget." eller "Når der hele tiden skal ske noget, og alting skal være på en bestemt måde, perfekt!, så er det ikke for at være irriterende, at hun bare bliver ved og ved. Hun har den struktur med sig - og må øve sig i at sige pyt!"
 
Jeg kommer med gode råd og vejledning til det, jeg ser. De udfordringer, I har sammen. Og hver for sig. Jeg fortæller det, jeg ser og rådgiver ud fra mit ståsted som fodlæser. Dvs det, jeg læser af jeres sjæl. De ønsker, drømme, muligheder, udfordringer, som I står i. Og som viser sig i jeres fødder - også som fodproblemer. 
 
Partnerfødder er en anderledes vej til forståelse af hinanden. Med hygge, gode grin og aha-oplevelser undervejs. Jeg fortæller jer det, jeg ser. Så I har mulighed for dybere forståelse af jer selv og hinanden.
 
 
 

Partnerfødder online

Du har også mulighed for at sende billeder af jeres fødder i stedet for at møde op. Både som online fodlæsning med video og vejledning og som telefonlæsning Læs mere her. 
 
Ja tak! Tilmeld mig nyhedsmailen for Nanas behandling. Som tak får jeg en video-serie med øvelser til nakke, skulder og kæbe. 
Nana Michelsen | Sepstrupvej 63, 8653 Them og Trondhjemsgade 11, parterre, 2100 København Ø  | Tlf.: 25210675