Kurser / Efteruddannelse

Efteruddannelseskursus i fodlæsning

Dette kursus er godkendt af FDZ og ZCT til 10 RAB-point til dig, der er zoneterapeut

 
Formålet med kurset er at give kursisten en forståelse af, hvordan fødderne kan læses ift en klients personlighed, potentiale og følelser. Sådan så kursisten får ny viden, ny erfaring og ikke mindst et nyt perspektiv på fødderne, som hun kan få glæde af som zoneterapeut.

Fodlæsningskurset består af 12 timers undervisning og giver et grundlæggende kendskab til fodlæsning og udvikler kursistens evner og færdigheder som fodlæser. Igennem især visuelle værktøjer til analyse af fødderne opnås forståelse af sammenhængen mellem det, vi ser og læser i fødderne og klientens personlighed, potentiale og de følelser, der ligger bag.
 
 

Indholdsbeskrivelse

 
Fokusområder på kurset er tæer og tåspidser. Kursusmaterialet er den lille håndbog, ”Min lille fodlæser”, som kursisten sidder med fra allerførste fodlæsning. Derudover er der et kompendium med info, billedmateriale og øvelser. Materialet er bygget op, så det understøtter deltagerens læringsproces bedst muligt igennem tekst, fodbilleder og øvelser.


Emnerne er:

  • Chakrasystemets aftegning i tæerne
  • Gennemgang af følelserne i tæerne
  • Betydning af føddernes størrelse
  • Tåspidser: form og betydning
  • Skærpelse af fodlæserens blik igennem sammenligning af fodstørrelse – måling og tegning
  • Beskyttelse af fodlæseren igennem energi-arbejde og øvelse
 

Datoer og holdstørrelse

Vi bliver max 8 på holdet. 
Kurset er delt op i to mødegange
  • lørdag 15.august kl. 9 -17 hos Nanas behandling i Sepstrup, Sepstrupvej 63, 8653 Them
  • torsdag 27.august kl. 16-20 online - du får tilsendt et link
 

Tilmelding og betaling 

For at sikre dig din plads på holdet, bedes du betale. Dette er din tilmelding. Herefter modtager du en mail med informationer. 
Pris: 2675 kr. - kan købes direkte her
eller betal 2675 kr. til mit mobilepay erhverv nummer 86048
Der er mulighed for at betale i to rater à 1375 kr. her
 
 
Du har lektier imellem 1. og 2. mødegang. Efteruddannelseskurset afsluttes med et deltagerbevis. Du kan herefter fortsætte direkte på modul 2 i fodlæseruddannelsen, hvis du ønsker det.
 
 
 
 

Om underviseren:

 
Jeg hedder Nana Michelsen og er RAB-godkendt kranio-sakral terapeut med egen klinik i Sepstrup, Nanas behandling, som jeg har haft i 7 år. Derudover er jeg fodlæser. Det begyndte med, at fødderne at talte til mig, når jeg behandlede. Og for at forstå dem begyndte jeg at undre mig og fandt for 3 år siden materiale på tysk om fodlæsning af Ruediger Dahlke. Det førte videre til østrigeren og conversiologen (fodlæseren) Karin Mayr, som jeg har taget kurser hos.

Da der ikke findes andre end mig, der læser fødder på denne måde i Danmark, har jeg selv startet en fuldstændig ny fodlæseruddannelse op her i januar 2020. Jeg har mange års undervisningserfaring som lærer i forskellige sammenhænge og er meget glad for at undervise og formidle.
 
Du er meget velkommen til at ringe til mig på tlf 25210675 eller sende en mail: nami2222@hotmail.com, hvis du har spørgsmål.
 
Klik på billedet for at læse mere om fodlæseruddannelsen
 
 
Nana Michelsen | Sepstrupvej 63, 8653 Them og Masnedøgade 20,2.sal, 2100 København Ø  | Tlf.: 25210675